Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom egyre jobban rank...

Anyosom egyre jobban rank telepszik. Hogyan tudnam tavol tartani?

Figyelt kérdés

A parom heti ket-harom napot is nala tolt, mert egyedul van es rosszul erzi magat. Most azt is kitalalta az anyos, hogy velunk jon nyaralni is, 3 hetre. A parom szerint ez csodas es vigyuk az en anyamat is.

De en vele akarok kettesben idot tolteni, hajlando lennek kompromisszumra is, hogy egy hetet toltsunk a szulokkel, ket hetet meg kettesben, de azt mondja az anyja megsertodne.

En is joba vagyok az anyammal, hetente ketszer-haromszor is felhivom, havonta jarunk egymashoz, szerintem kb. ennyi az egeszseges. Anyamnak megvan a sajat elete, sok baratno, sok elfoglaltsag (nyugdijas klub, rakellenes liga, politizal stb) A parom anyja is lekothetne magat es akkor nem a fiara cuppanna allandoan.

Amugy szeretem ot, nem akarom megserteni, de valahogy tudtara kellenne adni, hogy ilyen mennyisegben mar a terhemre van.

2022. júl. 4. 18:58
1 2
 11/15 Savlekotő ***** válasza:
34%
Lehet párod meg nem fogadta el magát? Beszélnetek kéne mer árulkodó ha vki nem kettesben nyaralna a párjával nemektől független
2022. júl. 5. 11:53
 12/15 Savlekotő ***** válasza:
27%
70 felett már láttam elég sok mindent az életben, főleg traumás bántalmazott gyerekeket sokukat pont emiatt amit írtál hogy melegek , de vannak árulkodó piros jelek bizonyos dolgokban ez mindenképp furcsa.. Szülők tudják hogy pár vagytok?
2022. júl. 5. 11:55
 13/15 A kérdező kommentje:

mindkettőnk szülei tudjak, hogy egy pár vagyunk.

az en apám mar meghalt, az o szülei elváltak, de mind ket szülőjével jóban vagyunk, bar az apjával csak ritkán találkozunk, de o újra megnősült, tehát nincs egyedül.

2022. júl. 5. 12:01
 14/15 Savlekotő ***** válasza:
10%
Ha az ő anyja egyedül él lehet szeretné vinni hogy ne érezze magát egyedül vagy utazzon ? Vigyétek őket, attól még kettes is lehet meg lehet oldani, de mindkepp beszéljétek meg ezt.
2022. júl. 5. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
Tökmindegy a nemed, ezt a pasit ki kell dobni még ma, mert SOHA nem lesz közös életetek.
2022. júl. 6. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!