Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ránk akar telepedni az anyós...

Ránk akar telepedni az anyós .. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

A viselkedése egyre idegesítőbb. Most költözünk a szomszéd városban és már azt tervezgeti hogy fog nálunk sütni meg hogy mindig itt lesz .. A férjem szerint csak mondja,de szerintem sajnos teljesen komolyan gondolja.

Hogyan utasítsam el úgy hogy az ne legyen sértő?

2021. aug. 7. 06:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Kerek perec , egyenesen.

Pl: maga mit szólt volna , ha ilyen telepedős anyósa lett volna,?

2021. aug. 7. 06:27
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Te? Sehogy. Ezt a férjuradnak kell elintéznie.
2021. aug. 7. 06:31
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Kettesnél a pont, most dől el mennyire felnőtt a férjed.
2021. aug. 7. 06:36
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, mindenki válasza hasznos . Kettes szerintem is az ő dolga leszerelni anyucit, de ő valamiért nem így gondolja . Szerinte míg nem történt meg felesleges vitázni, de szerintem jobb előre meghúzni a határokat.
2021. aug. 7. 06:53
 5/21 anonim ***** válasza:
20%

2-es vagyok.

A határokat ne anyóssal szemben húzd ki, hanem a férjeddel szemben.

Miért húznád te ki a határokat anyóssal szemben?! Ez egyszerűen nem a te dolgod.

2021. aug. 7. 07:02
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
Neki van vele baja. Ha nekem bajom van valakivel nem a páromat küldöm előre...
2021. aug. 7. 08:25
 7/21 anonim ***** válasza:
34%
#6 kivéve , hogy ha rokonról van szó, de nem vagyunk egyformák, kinek a rózsa kinek a tövis...
2021. aug. 7. 08:30
 8/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem voltam otthon, az anyós meg ott toporgott a ház előtt.
2021. aug. 7. 08:37
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes, hogyha nekem bajom van xy-nal, lehet az az atyúristen is, ÉN beszélek vele, nem bújok apám, férjem stb háta mögé.
2021. aug. 7. 08:38
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Ha szól, hogy jönne, közlöd, hogy sajnos nem értek rá akkor. Ha csak megjelenik, nem nyitsz neki ajtót, vagy ha igen, megmondod, hogy épp menni készültök és legközelebb szóljon előre legyen szíves.

Beszéld meg a férjeddel, milyen időközönként tudjátok mindketten elfogadni a látogatását és ezt mondjátok meg neki is.

2021. aug. 7. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!