Mit lehet tenni az ilyen ősökkel, vagy hogy lehet
hozzájuk alkalmazkodni?
Figyelt kérdés
Abban a pillanatban amikor első alkalommal találkoztunk már húzták a szájukat. Én laza vagyok, párom "hiperaktív", vagy inkább úgy fogalmaznám meg hogy mindig teszi a dolgát, csinál valamit, és csak akkor lazul el ha odacsalom a kanapéhoz. Én gyárban dolgozok három műszakban, párom egy műszakban, de ő nettóban keres annyit mint én bruttóban. Én cigizek, ő nem. Én ateista vagyok, ő katolikus. Röviden annyi, hogy az ellentétek vonzzák egymást kapcsolat alakult ki köztem és párom között, ami a szüleinek iszonyat nem tetszik. Én megadom nekik az esélyt arra hogy jóban legyünk, de őket nem érdekli. Nem bunkóznak, de érezni minden szavukon az undort. Próbálnám őket messzire elkerülni, de mivel párom velük lakik és az elköltözés még legalább 3 évig nem megoldható, addig valahogy túl kellene élnem. Valami tanács, ötlet, tapasztalat?
Megszoksz vagy megszöksz, mást erre enm elhet mondani.
2021. júl. 27. 09:38
2/6 Catelar válasza:
Most az elejen “az ellentetek” vonzak egymast de hosszu tavon nem fog mukodni. Hidd el nekem hasonlo kapcsolatba mentem bele es nem mukodik, 9 ev hazassag utan most valunk,van egy 7 eves gyerek is,a szuleivel 6 eve nem beszelek. Hazassagunk soran mindig felutottek a fejuket az “ellentetek”(neveles,vallas stb.)
2021. júl. 27. 09:44
3/6 anonim válasza:
A szülei dohányoznak? Ha nem, akkor ne cigizz, ha találkozol velük.
Legyél velük tisztelettudó, elsőre nem könnyű, ha nem érzed rajtuk a kedvességet, vagy hasonló.
Vigyél nekik ajándékot, oldd meg hogy elviseljenek.
Hajrá ;)
2021. júl. 27. 09:52
4/6 anonim válasza:
Szerintem legjobban az nem tetszik nekik hogy 3 műszakban és keveset keresel a gyerekük hoz képest. Mi a párod foglalkozása, milyen iskolája van? És talán úgy gondolják hogy beleviszed a cigizésve is. Elsőre szerintem itt nem tudsz javítani a dolgokon.
De megpróbálhatod ha esetleg nem cigizel előttük, és kerültek a vallás témát. Egyszerűen nem kell róla beszélgetnetek. Nálunk ez bevált. Én ateista vagyok férjem hívő. Semmi gondunk nincs, bár hozzá kell tenni hogy ő nem vakon keresztény, nem jár templomba se. De ha az a bajuk higy gyári munkás vagy akkor úgy se fognak kedvelni.
2021. júl. 27. 09:55
5/6 anonim válasza:
Ha egy vallásos egy nem vallásossal jár, az ritkán végződik sérülésmentesen.
Vagy a hite torzul/kopik meg (ez a gyakoribb), vagy tönkremegy a kapcsolat, amiért élete Urát, a számára legfontosabb személyt, a legszentebb Istent kb kitalált barátként kezeled.
2021. júl. 27. 10:21
6/6 anonim válasza:
Szerintem itt alapvetően a lány szülei elsőre levágták, hogy egy link nagyszájú "kenemvágom" pali vagy, aki gondolom nem olyan tisztelettudó mint kellene..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!