Anyosom egyre jobban rank telepszik. Hogyan tudnam tavol tartani?
A parom heti ket-harom napot is nala tolt, mert egyedul van es rosszul erzi magat. Most azt is kitalalta az anyos, hogy velunk jon nyaralni is, 3 hetre. A parom szerint ez csodas es vigyuk az en anyamat is.
De en vele akarok kettesben idot tolteni, hajlando lennek kompromisszumra is, hogy egy hetet toltsunk a szulokkel, ket hetet meg kettesben, de azt mondja az anyja megsertodne.
En is joba vagyok az anyammal, hetente ketszer-haromszor is felhivom, havonta jarunk egymashoz, szerintem kb. ennyi az egeszseges. Anyamnak megvan a sajat elete, sok baratno, sok elfoglaltsag (nyugdijas klub, rakellenes liga, politizal stb) A parom anyja is lekothetne magat es akkor nem a fiara cuppanna allandoan.
Amugy szeretem ot, nem akarom megserteni, de valahogy tudtara kellenne adni, hogy ilyen mennyisegben mar a terhemre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!