Mit kezdjek anyòssal? Miért csinàlja ezt?
Pl multkor olyan volt h haza akart vinni kocsival pàrom és tankolnia kellett mondtam oké majd tankolok én, ezt nem fogadta el.Majd az anyòs adott neki pénzt nem értettem...aztàn elmondta hazaadja a fizujàt és az anyjàtol kell kérnie. Azthittem ott helyben összeesek.
31 éves am a pàrom.
Igen, tudom nem konkrétan anyòs hanem pàrom anyukàja de mégis ebbe a témàba passzol a kérdés.
50 Az nem lenne gomd, hogy otthon lakik de hiàba van rendes fizetése mégis mint aki zsebpénzt kér.
Azòta nem hoztam szòba ezt a dolgot de eléggé bosszant.
Szerintem mindenképpen meg kell vele beszélni. Az a legkézenfekvőbb megoldás.
Lehet, hogy van valami a háttérben, ami logikus magyarázat a dologra.
Írtad hogy nem játszik. De lehet hogy csak most nem, azért mert nincs miből. Van ismerősöm aki játszott, vesztett, volt is balhé. Ezután a feleségének adta a kartyáját és ő osztotta be neki a pénzt. Ez csak egy lehetőség. A másik amit már fentebb leírtak.
Szerintem 4 hónap után már rákerdezhetsz.
41-s vagyok. Hol okoltam anyósékat? Ha külön élnénk tőlük, valószínűleg nem lenne semmi probléma.
Persze, a legkönyebb a válàssal dobálózni, 2 mondat után, meg életképtelennek nevezni, tipikus gyakoris hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!