Mit kezdjek anyòssal? Miért csinàlja ezt?
Pl multkor olyan volt h haza akart vinni kocsival pàrom és tankolnia kellett mondtam oké majd tankolok én, ezt nem fogadta el.Majd az anyòs adott neki pénzt nem értettem...aztàn elmondta hazaadja a fizujàt és az anyjàtol kell kérnie. Azthittem ott helyben összeesek.
31 éves am a pàrom.
Igen, tudom nem konkrétan anyòs hanem pàrom anyukàja de mégis ebbe a témàba passzol a kérdés.
Nem annyira érdekes történet. 38-as vagyok.
Anyuci pici fia úgy gondolta, hogy szuper lesz, otthon az udvarra építeni a házat. Mindig anyuci a szent és sérthetetlen, mindenben igaza van és sorolhatnám. Ő nem tudott felnőni, és engem megfosztott egy önálló szabad élettől.
És van spórolt pénze?
Vagy anyuka megszabja, hogy mire ad és mire nem?
Lehet, hogy anyuka már félretette neki egy fél lakás árát.
Mondjuk így is kicsit gáz, de lehet, hogy van előnye.
Ha elvesz feleségül, utána te oszthadot be pénzt.
43 4 hònapja vagyunk együtt, így ilyesmi nem merült fel.
45 van spòrolt pénze az elmondàsa szerint. De majd azt is úgy kell elkérnie kvàzi? Fura nekem ez az egész.
"Azthittem ott helyben összeesek."
Azért nem kell dráma királynőt játszani 🤣
De ezt egyébként tényleg meg kellene beszélni pároddal, mi a terve egyáltalán jövőre nézve, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!