Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kezdjek anyòssal? Miért...

Mit kezdjek anyòssal? Miért csinàlja ezt?

Figyelt kérdés

Pl multkor olyan volt h haza akart vinni kocsival pàrom és tankolnia kellett mondtam oké majd tankolok én, ezt nem fogadta el.Majd az anyòs adott neki pénzt nem értettem...aztàn elmondta hazaadja a fizujàt és az anyjàtol kell kérnie. Azthittem ott helyben összeesek.

31 éves am a pàrom.

Igen, tudom nem konkrétan anyòs hanem pàrom anyukàja de mégis ebbe a témàba passzol a kérdés.

2022. jún. 20. 11:57
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
85%

Nem annyira érdekes történet. 38-as vagyok.

Anyuci pici fia úgy gondolta, hogy szuper lesz, otthon az udvarra építeni a házat. Mindig anyuci a szent és sérthetetlen, mindenben igaza van és sorolhatnám. Ő nem tudott felnőni, és engem megfosztott egy önálló szabad élettől.

2022. jún. 20. 13:33
 42/56 anonim ***** válasza:
86%
41: Mért, a szüleid udvarára te is építhetsz egy házat és akkor a saját szüleidet hibáztathatod, nem kell másét.:)
2022. jún. 20. 13:51
 43/56 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, ha most nem hagyod itt a putsába és még szülsz is neki, el ne kezdj itt nekem nyarvogni, hogy mi a francot csinálj anyóssal, ha már most zengik kórusban, hogy még most hagyd ott, amíg se gyerek, se jeggyűrű! Biztos volt jó pár ismerősöd is, aki ugyanezt javasolta.
2022. jún. 20. 14:19
 44/56 anonim ***** válasza:
85%
Igen, ez egy jó megoldás lehet. Oda költözök a gyerekekkel, ő meg éljen boldogan a házában egyedül. Köszönöm
2022. jún. 20. 14:22
 45/56 anonim ***** válasza:
78%

És van spórolt pénze?

Vagy anyuka megszabja, hogy mire ad és mire nem?

Lehet, hogy anyuka már félretette neki egy fél lakás árát.

Mondjuk így is kicsit gáz, de lehet, hogy van előnye.

Ha elvesz feleségül, utána te oszthadot be pénzt.

2022. jún. 20. 14:55
 46/56 A kérdező kommentje:

43 4 hònapja vagyunk együtt, így ilyesmi nem merült fel.

45 van spòrolt pénze az elmondàsa szerint. De majd azt is úgy kell elkérnie kvàzi? Fura nekem ez az egész.

2022. jún. 20. 15:27
 47/56 anonim ***** válasza:
88%

"Azthittem ott helyben összeesek."

Azért nem kell dráma királynőt játszani 🤣

De ezt egyébként tényleg meg kellene beszélni pároddal, mi a terve egyáltalán jövőre nézve, stb.

2022. jún. 20. 16:21
 48/56 A kérdező kommentje:
47 Ez nem dràmàzàs tènyleg vàratlanul ért ez.
2022. jún. 20. 16:56
 49/56 Savlekotő ***** válasza:
76%
Négy hónap az lifasz, menekülj az okos mások karán tanul a hülye a sajátjan vagy azon se. De ha majd kunyeralni akarsz anyós tol pelenkara valóra is szülj is neki 3 át.. Mirt nem gondolkodtok hogy nem álltok össze óriás gyerekkel akinek anya pótló leszel maximum te is ..
2022. jún. 20. 17:06
 50/56 anonim ***** válasza:
82%
😂😂 Szóval a pasid mamahotelben tolja.. anyutól kell pénzt kunyerálnia.. 👏 És neked ilyen pali kell.. 😂😂 Egy igazi főnyeremény lehet.
2022. jún. 20. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!