Mit kezdjek anyòssal? Miért csinàlja ezt?
Figyelt kérdés
Pl multkor olyan volt h haza akart vinni kocsival pàrom és tankolnia kellett mondtam oké majd tankolok én, ezt nem fogadta el.Majd az anyòs adott neki pénzt nem értettem...aztàn elmondta hazaadja a fizujàt és az anyjàtol kell kérnie. Azthittem ott helyben összeesek.
31 éves am a pàrom.
Igen, tudom nem konkrétan anyòs hanem pàrom anyukàja de mégis ebbe a témàba passzol a kérdés.
2022. jún. 20. 11:57
11/56 anonim válasza:
En sem ertem, miert kell ujra kiirni...
12/56 A kérdező kommentje:
9 Nem a pàrja szerencsére, agy.aszt is kapnék. Anyukàja dolgozik van keresete. Nem lenyúlja szerintem hanem kontrollàlni akarja meg kívàncsi
2022. jún. 20. 12:24
13/56 A kérdező kommentje:
11 ahogy írtam rossz kategòriàba került ki.
2022. jún. 20. 12:25
14/56 anonim válasza:
Az általam belinkelt kérdésnél egy nő pénzeli a nem dolgozó anyját.
15/56 A kérdező kommentje:
14 nem az én kérdésem.
2022. jún. 20. 12:29
16/56 anonim válasza:
akkor keressétek meg egymást, ugyanaz a problémátok, ötleteljetek.
17/56 anonim válasza:
10: ennyi időd után azért simán rá lehetne már kérdezni....
Nem tudja kezelni a pénzét, vagy az anyja egy borzalmas kontrollmániás nőszemély?
18/56 anonim válasza:
Te ne kezdjél semmit anyósoddal, a pasit hagyd ott még most.
19/56 anonim válasza:
12: Talán szerencsejátékfüggő....?
20/56 A kérdező kommentje:
16 Tàvolròl sem ugyanaz. Teljesen màs. 12-es vàlaszban leírtam nem ismétlem el.
2022. jún. 20. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!