Segítség! Kikészít. Mit csináljak az anyóssal?
Szerintem csak betáraz, lehet nem copyzni akar hanem felkészül, mert még ott lesztek két hónapig.
De ezt én úgy mondom, hogy mindig optimista vagyok, kivéve a munkában ott inkább reálisan gondolkozom, és még nem volt igazi anyósom, mert még nem volt jegyesem.
Meg úgy, hogy nem ismerlek sem téged sem anyósod.
De ha az van amit én gondolok akkor kedves geztus, meg lehet szerinte csini vagy szép a bőröd. Ő meg nem a kozmetikus lélek és rád hagyatkozik. :)
Vagy te vagy vele elfogult és nem bedzél veled a szépség, divatrók.
De kihangsúlyozom, ezeket úgy mondom, hogy nem ismerlek egyikőtöket sem.
Ha csak ennyi a bajod vele akkor beszéljétek meg, mint két felnőtt!
Örülj neki, ha csak ilyesmivel bosszant.
Más anyós naponta 10x is beledumál, hogy miért így főzöl, hogy nem jól takarítasz, hogy sok vizet, mosószert... pazarolsz a mosáshoz, és mégse tiszták a ruháid... mert ezek szerint ilyen gondod nincs vele. Vagy nem is csinálsz ilyesmit?
Kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben..:)
Én inkább bóknak venném, ha olyan tusfürdőt,sampont,öblítőt választana, mint amilyet használok. Simán lehet, hogy eddig nem is vett mást, csak a jól beváltat, most meg megtetszett neki a tied illata. Miért baj az?
Előttem írták már, szerezz be egy zárható szekrényt, vagy ha a párod ügyes, akkor simán tud csinálni egy zárat valamelyik meglévőre. vagy ha a szobátokban kutat, azt zárjátok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!