Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Segítség! Kikészít. Mit...

Segítség! Kikészít. Mit csináljak az anyóssal?

Figyelt kérdés
Jelenleg még kb 2 hónapig egy háztartásban élunk náluk. Ő persze ha mi elmegyünk otthonról kutat a cuccaim között. Megnézi nekem mim van és ugyanazt megveszi magának is. Pl öblito, tusfurdo, sampon.) Tudom hogy ez gyerekes de rettenetesen zavar és idegesít. Mit csináljak?
2018. szept. 18. 00:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem miért gond az, ha ugyanolyan sampont, tusfürdőt, öblítőt használ? A kutatás már ciki, én tennék zárat azokra a szekrényekre, amiben nem szeretném ha kutatna.
2018. szept. 18. 08:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy Ő milyet vesz? Ti is kutatsz nála?
2018. szept. 18. 08:37
 13/19 szántóvető ***** válasza:
100%
csak ennyi?megveszi ugyanazt a dolgot mint te?ez tényleg gyerekes,de rád nézve.
2018. szept. 18. 09:25
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Mi nem éltünk soha egy percet sem anyóssal, inkább fizettük az albérletet, mert a nyugalom többet ért nekünk.

Már nem él az anyósom, de mesélek róla, hogy milyen volt, csak, hogy tudd, van a Tiédnél rosszabb is.

Férjemmel 6 évig vártunk a fiúnkra. Hála Istennek egészségesen született, pedig sokat küszködtünk mire végre teherbe estem.

Férjem szőke, zöld szemű. Én szőke, kék szemű. A fiúnk fekete hajjal és hatalmas kék szemekkel született. Kb egy éves korára elment a fekete haja és kinőtt a szőke.

Addig én már vagy 100x megkaptam az anyóstól, hogy nem is a férjemtől van, sőt a környéket is telekürtölte a hülyeségével. Aztán teltek az évek, a gyerek egyre jobban hasonlított a férjemre, de az anyós kb fél évente mondogatta a hülyeségeit. Majd amikor a fiúnk kb 7 éves volt a kedves mama azt mondta neki, hogy az apja nem is az apja. Na azt képzeld el amikor a kisgyerek este sírva szalad az apjához, hogy ugye apa te vagy az apukám...

Akkor mondta el, hogy amíg én szülőin voltam, a mama mit mondott neki, amikor ő vigyázott rá.

Most már 19 a fiúnk, dettó olyan, mint a férjem, a menése, a beszéde, a mosolya, minden.

2018. szept. 18. 10:10
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Ne költözz oda anyósod nyakára élősködni.
2018. szept. 18. 23:22
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
Szerelj fel egy zárat.
2018. szept. 19. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó, nehogy már még zárat szereljen fel a más házába. Én a kezét törném az tuti, de minimum repülne, az se érdekelne ha 2 hónapig utcán lakna. Így, ezzel a hozzáállással is rezegne a léc.
2018. szept. 19. 16:45
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
17 !! Félreértettél. Egyetértek veled. A bőröndre mondtam
2018. szept. 19. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell kutatni egymásnál,de sajnos sok családban alap a kutatás,levél titok sértés,mert nincs kumunikácio.... Külhonban meg komoly büncselekmény a levél titok sértés is... Nem kell együtt lakni rokonokkal,van albérlet v mindenki marad a szülökkel és néha össze kell járni d.ni..
2018. szept. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!