Tapintatlan anyós?
Figyelt kérdés
Ebédelt nálunk és megkérdeztem hogy kell még só vagy hiányzik belőle valami?
Azt mondta hogy a "jó íz"
Párom is csak nevetett... Pedig annyi munka van azért egy ebéddel és kinevetnek
2022. máj. 31. 14:59
31/35 anonim válasza:
Ha azt mondaná, hiányzik a főztömből a "jó íz", én azonnal visszaszólnék, hogy "Magából meg a kulturáltság.". Alighanem nagyot nézne. :-))))
32/35 anonim válasza:
Nekem is mondta már anyósom, hogy ne haragudjak, de ez elég ízetlenre sikeredett. Megkérdeztem, mi miatt? és elmondta. Volt, hogy megsértődtem, mert tudom, hogy kötekedésből mondta, másnak ízlett, ilyenkor csak annyit mondtam, hogy márpedig ez így marad :D De volt olyan is, hogy megköszöntem, hogy elmondta, mert tudtam, hogy tényleg elkúr.tam. Hát van ilyen is, olyan is.
33/35 anonim válasza:
A köcsögi e! Többet nem főznék egyiknek sem!
34/35 anonim válasza:
A párod láthatóan az anyja mellé áll és nem véd meg téged, h igenis finomat főzöl. Az külön gáz, h ki is nevet.
Nem becsüli a munkádat.
Először minden kicsiben indul, utána fokozódik a helyzet és te majd ott állsz pislogva és nem érted, h miért nevelheted a gyereket, úgy ahogy szeretnéd.
Nem értem, h mit eszel egy ilyen pasin.
35/35 anonim válasza:
Ez bunkóság, nagyon finoman fogalmaztál a "tapintatlannal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!