Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tapintatlan anyós?

Tapintatlan anyós?

Figyelt kérdés

Ebédelt nálunk és megkérdeztem hogy kell még só vagy hiányzik belőle valami?

Azt mondta hogy a "jó íz"

Párom is csak nevetett... Pedig annyi munka van azért egy ebéddel és kinevetnek

2022. máj. 31. 14:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
78%
Ezek, kérdező, nem szeretnek téged, ha a "mama" kigúnyol, a fia meg jóízűt röhög rajta. Gondolom, rá vagy szorulva,hogy náluk lakj, nem keresel eleget albérletbe.
2022. máj. 31. 16:39
 22/35 anonim ***** válasza:
91%
Sajnállak, hogy ilyen faragatlan családba házasodtál. Az anyós távozása után én lehet, hogy a párommal beszélgetnek, mit jelentene az, ha mellettem állna, mint egy igazi férfi. Érzésem szerint férjül vetted anyuci kisfiát. Tartsd már magad ennél többre. Drukkolok.
2022. máj. 31. 16:53
 23/35 anonim ***** válasza:
89%
Jó nagy paraszt, a fiával együtt.
2022. máj. 31. 17:44
 24/35 anonim ***** válasza:
95%
Ezek után jóóóól megsóztam volna és tada kész a jó íz.
2022. máj. 31. 19:52
 25/35 anonim ***** válasza:
81%
En már a férjem családjából nem hivok senkit sem.En ugy gondolom,hogy megtanultam fõzni és sütni is.Viszont a férjem egyik testvére mindig kritizálta, meg olyat mondott,hogy nem mindenki szereti az ennivalót,ahogyan én szeretem stb.Odáig jutottunk,hogy már a férjem fejébe is beletette,hogy kritizálja,amit fõzõk.Közben nyeli lefele,mint kacsa a nokedlit.Az irigység beszél belõle,mert a felesége rátojik és nem fõz neki.
2022. máj. 31. 19:52
 26/35 anonim ***** válasza:
35%
Ezek az anyosok...
2022. máj. 31. 22:47
 27/35 anonim ***** válasza:
94%

20-asnál a pont!

És különösen abban van nagyon igaza, hogy vissza kéne emlékeznie minden anyósnak arra, hogy ők is voltak kezdő háziasszonyként menyek. És ők is meg voltak áldva egy jobb vagy rosszabb természetű anyóssal.

2022. jún. 1. 00:53
 28/35 anonim ***** válasza:
93%

Nem az, csak kissé bnkó :D

Én pl ezért is nem szeretek mást kajáltatni, mert úgysem tudom úgy elkészíteni, ahogyan az ő ízlésének lenne megfelelő.

2022. jún. 1. 07:12
 29/35 anonim ***** válasza:
92%

Leszögezem, az őszinteség híve vagyok, KIVÉVE a gasztronómiát.

Az ételek ízénél talán csak a szépség szubjektívebb. Egész egyszerűen más az ízlésünk, más és más alapanyagokat használunk, ráadásul nem mindenki tud/akar főzni, a tudásnak millió szintje van. Mellesleg kell egyfajta érzék és kézügyesség is a főzéshez.

Én finnyás vagyok, kevés étel ízlik igazán, DE soha nem mondanék rosszat az étel készítőjének, csakis dicséretet. A véleményemet csak a dicséret fokozatai jelezhetik. Tulajdonképpen nem hazudok, mert ha azt mondom, hogy soha nem ettem még ilyen finom pörköltet, akkor az úgyis van. A következő szint, az "isteni lett", az egy fokkal lejjebb van a "nagyon finom lett".

20 éve főzök szinte minden nap, tudom, hogy mekkora meló bármit is megcsinálni a beszerzéstől kezdve a mosogatásig. Én már azt nagyra értékelem, ha más izzadt a konyhában az elém tett ételért.

Ha az ember képes azt mondani egy kajára vendégségben, hogy hiányzik belőle a jó íz, az más elvetemült aljasságra is képes.

2022. jún. 1. 08:30
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, máskor, ha jön a kedves anyós, kávé, üdítő, sós rágcsa, boltban vehető teasütemény, aztán ennyike.
2022. jún. 1. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!