Tapintatlan anyós?
Ebédelt nálunk és megkérdeztem hogy kell még só vagy hiányzik belőle valami?
Azt mondta hogy a "jó íz"
Párom is csak nevetett... Pedig annyi munka van azért egy ebéddel és kinevetnek
Eleve hogy kérdezhetsz ilyet kérdező, te mazochista vagy?
Megfőzted és kész.
Sejthető volt hogy nem egyenes választ kapsz.
Eléggé csúnya beszólás volt. Főleg, hogy az idődet és energiádat beletetted.
A pároddal ülj le mindenképpen, hogy ez így ebben a formában nem esett jól.
Az anyós tapintatlan, ez van. Én se jövök ki túl jól vele de megtartom magamnak amit gondolok róla.
A párod, akire gondolom rendszeresen főzöl és ő a párod, nem állt ki melletted amikor megalázott az anyja? Ez már baj.
Biztos nagyon rosszul esett de sajnos van ilyen hogy hiányzik az a jó íz egy ételből. Előfordulhat rutinos főzőkkel is.
Például nálunk a családban őszinték vagyunk egymással megmondjuk finoman a véleményünket ha kérdezik. De csak ha kérdezik. Én nem is szeretném ha valaki hazudozna mert úgy is tudom hogy ez most k.urva jó lett vagy nem az igazi.
Te hogy érezted? Jó ízű volt az ételed? Jól sikerült? Elhiszem hogy sok munka volt de van mikor ez nincs arányban a finomságàval. Légy kritikus magaddal és nézd meg milyen volt.
Anyós vagyok és anyósod helyett sül a képemről a bőr!
Orbitális parasztság volt részéről, nekem soha nem jutna eszembe így megbántani a menyemet, aki a saját bevallása szerint is nem tud főzni.
Mégis amikor vendégül lát, mindig alkot valamit, pedig én esküszöm nem várom el! Ezért maximálisan meghat és értékelem az igyekezetét, miközben kritika nélkül belapátolom amit elém tesz.
Utána minden alkalommal megköszönöm, mert voltam én is az ő helyében, én is voltam meny, tudom, hogy mi tud rosszul esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!