Az anyósok miért rontják el ilyen sűrűn a kapcsolatokat?
Mit tesz veled? :(
41#
Zavarja hogy anyás a gyerekem. A férjem előtt mosolyog hogy "olyan aranyos hogy anyás a pici" amikor nincs ott azt mondja (flegmán) "naa már csak te kellettél ide " mikor betoppanok a szobába és sír utánam hogy jönne hozzám ...
Vagy amikor az anyai szavam nem ér semmit, hiába kérek valamit hogy ne csinálja . Már csak azért is .
Vagy a védőnőnek panaszkodik, hazudgál rólam csak annyi esze nincs hogy a védőnő egyébként vissza mondja nekem. Rá kérdezett hogy igaz e? Elvileg tiltom tőle a gyereket.
A férjem előtt meg az én családtagjaim előtt "olyan jó anya vagy " amikor meg nincs ott senki "olyan hülye vagy mindenhez"
Az ő rokonainak (testvéreinek, keresztgyerekeinek, férjem tesójának) állandóan szid hogy én miket mondok, ami a való életben nem igaz csak szeret hozzá tenni és elvenni a történetből. Persze senki nem mond senkinek semmit sem, kivéve egy személy aki állandóan elmondja ezeket es onnan tudom..
Sorolhatnám azt is hogy a férjem jelenléte nélkül olyanokat mond hogy "majd magamhoz veszem a kicsik költözzön ide ti meg levagytok sz.rva" vagy "teszünk egy kiságyat a szobámba és itt lesz velem a kicsi" vagy "a nagyszülő dolga hogy nevelje a gyereket. Te meg takarodj dolgozni" ... mióta a gyerekem megszületett azóta ilyen /ilyenek az apóssal. De a férjem mit sem lát ebből és persze senki semmit mert álszent módon mindenkinek csak a jót vetítik mintha szeretne engem közbe pedig nem is. Csak a látszat
. Sorolhatnék még rengeteget hisz 10 év alatt sokminden történt. Voltak ám durvábbak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!