Milyen a kapcsolata a szüleinek a házastársad szüleivel? Milyen a kapcsolatod a gyereked házastársának szüleivel?
Mit gondolhatnak egymásról? Mit gondoltok egymásról?
Milyen szintén, milyen melyen vagytok kapcsolatban? Mennyit találkoztak? Keresik egymást a szülők a gyerekektől függetlenül is ( telefon, net)?
Nincsenek kapcsolatban. Két különböző országban élnek, a 10 év alatt kétszer találkoztak. A gyerekemnek nincs házastársa és jó ideig még nem is lesz.
A sógorom anno az anyja barátnőjének lányát vette feleségül, ott folyamatos, aktív kapcsolat volt a szülők között, de ez a házasság előtt is így volt és a válásuk után is így maradt.
Soha nem voltak kapcsolatban
Eleg volt kulon kulon megharcolni veluk 😁
Nem tartjuk a kapcsolatot a menyem szüleivel és ez így jó.
Az egyetlen közös téma a gyerekeik, unokáink lenne, de én nem tartanám helyesnek, hogy kibeszéljük őket a hátuk mögött.
Azt, hogy az unokák születésekor mikor mehetünk mi és mikor ők, azt a menyem koordinálta mi pedig elfogadtuk amit ők szerettek volna.
Így megbeszélnivalónk velük nincs.
Az egyetlen közös téma a gyerekeik, unokáink lenne, de én nem tartanám helyesnek, hogy kibeszéljük őket a hátuk mögött.
azért hallod van baj, ha kibeszélés, hogy valakivelbeszélgetsz a gyerekéről vagy unokájáról. Ennyi erővel sose beszélgess senkivel.
A kötelező udvariasságon kívül, amit a kötelező családi eseményeken előadtam, nem tartunk kapcsolatot a nászasszonyomékkal. Utóbbi évben a vírusra hivatkozással szerencsére ezeket is elkerültük.
Sorozatosan megsértett, kioktatott, féltékenykedett, teljesen más világban élünk és más emberek vagyunk, kár lenne erőltetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!