Az anyósok miért rontják el ilyen sűrűn a kapcsolatokat?
90%-ban mindig az anyóssal van a baj , sose az apóssal
Nők azok ilyenek
Eddigi tapasztalataim alapján, azért mert féltékenyek.
Féltékenyek arra a szeretetre amit kiskorukban a fiúktol kaptak, de mivel már felnőtt és nem mutatják ki annyira az érzéseiket, ezért bizonytalanok lesznek a kettőjük közötti kapcsolatban. (persze itt nem az anyuci pici fiáról beszélek, aki mindenért is hazatelefonal anyukához és szaladgál haza hozzá és ölelgeti)
Hanem azokról a férfiakról, akik felnőtt korukban inkább már csak távolabbról szeretik az anyukájukat. Az, hogy nem úgy ölelgeti az anyját mint a feleségét szerintem teljesen egyértelmű. Illetve a férfi előtérbe helyezi azt a Nőt akivel elfogja élni az életet és gyermekeket szeretne tőle.
Itt jön az anyós. Vérszemet kap. Ez a nő ellenem uszitja a fiamat, már nem szeret, csak ŐT szereti stb...
Elkezdodik egy versengés a mennyel szemben( ki főz jobban, kritizálódás stb)
Ha valami nem úgy történik ahogy eltervezte anyuka, akkor biztosan a meny volt az aki, ellentmondott, pedig lehet, hogy épp a fia szerette volna másképp a dolgokat. Ilyenekre gondolok én, legalábbis amit pár év alatt megtapasztaltam...
13-asnál a pont!!!!!!!!!
És azért is, mert a 60-70 éves nők között kevesebb a gyakorizó, aki azzal írna ki kérdést, hogy "Olyan rosszindulatú a menyem, miért van ez?".
Azért érdemes megnézni a másik oldalt is, nem állítom, hogy az anyósokkal nem szokott probléma lenni, de nem feltétlenül van velük annyi gond, mint ahogy azt sokan előadják (nekem pl. normális anyósom van).
Mond egy példát, a gyerekes kérdések javarészénél pl. szinte mindig a fiú anyja a rossz nagymama, ő van kihagyva és mellőzve az unoka életéből. Annyi ilyen sztori van itt, hogy a feleség anyja az mindennap mehet, ő megfoghatja, pelenkázhatja az unokát, vigyázhat rá, a férfi anyja meg max. havi egyszer jöjjön. Mert ő beleszól.
Na, hát valószínűleg a nő anyja is beleszól, csak tőle nem veszi fel annyira a dolgokat, vagy mivel ő nevelte, alapból nem annyira eltérőek a nézeteik. És ez csak egy példa, az unokán túl is ez van általában mindennel, egy nő nem hisztizik annyit azon, amit az anyja mond, mint amit az anyósa.
És ez egy bizonyos fokig rendben is van, érthető, ha valaki jobban kijön az anyjával, de azért felnőtt emberek tisztában lehetnének ezzel a szituációval és tanusíthatnának több megértést, elgondolkodhatnának rajta, vajon az anyjukat is utálná-e hasonló helyzetekben.
Nálunk pl az volt a gond, hogy a házicsicskának használt fia elköltözött otthonról. Attól kezdve lettem utálat tárgya, mert nem volt, aki hozza-vigye munkába, bevásárolni, ide-oda, ahova épp kedve szottyan, és nem fizeti helyette a lakás rezsijét.
Folyamatosan zsarolta, hogy tönkreteszi a családot, mert elköltözött, micsoda szégyen ez neki, és inkább kiugrik az ötödikről. Azt híresztelte, hogy jehovák vagyunk, és átmostuk az agyát, meg nálunk biztos iszik és drogozik. Nagy szerepe volt a szakításban.
Azt a k.rva! Remélem azért az ennyire extrém esetek nem jellemzőek. Azért ha már azzal fenyegetőzik, hogy ő kiugrik az ablakból (csak azért mert a felnőtt fia elköltözött), az durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!