Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek ilyen családi...

Mit tennétek ilyen családi problema esetén?

Figyelt kérdés

Van egy gyermekem. Itt lakunk a férjem szüleinél, de mióta megszületett a babánk azóta mindenki más lett.

A házunk építés alatt van, de olyan mély fájdalom nekem ez ami itt megy nap mint nap, hogy már nem akarom megvárni míg a házunk kész lesz.

Ugyanis mindenkivel csak a harc megy. anyósom úgy érzi ő a gyerekem anyja, állandóan ossza az eszet, mindent sz.rul csinálok, és ha kérek valamit hogy "ezt nem így szeretném hogy legyen" már csak azért is provokál. A fia előtt a szent jó anyós szerepet mutatja meg úgy mindenki más előtt de velem 4szemközt nagyon gerinctelen és sok aljas húzása volt..

Apósom is állandóan okoskodik de nála többnyire ennyinél megáll a dolog.

Van egy nővére aki állandóan okosabb pedig még gyereke sincs.

A drága férjem meg állandóan azzal van ha mondom hogy költözzünk mert nem bírom nem egészséges nem normális ez hogy ennyien itt lakunk, akkor annyi a válasza hogy "hamarosan kész a ház" (ahaa jobb esetben 1 év..) "ezért küzdöttünk annyit hogy letaposs" vagy a kedvenc" ha van valami bajod anyámmal mond meg neki" .. hmmm

.. párszor próbáltam beszélni de az a baj, hogy semmi értelme.

Testvérem mondta költözhetek hozzá. De a férjem arra hivatkozik " szép testvér aki egy családot szét választ "

És hogy "mennyi anyagi hiany lenne ez" ....

Nagyon kiábránultam mindenkiből. Mennék innen hisz van lehetőség. De félek a következményektől. Félek hogy elvennék tőlem a picit. Egyébként van rendes GYED-em amiből egy városi albérletre is futná. A gyerekem megfelelően fejlődik boldog vidám . A férjem kérdés hogy jönne és szerintem nem is veszi komolyan hogy menni akarok de úgy gondolom az én életem úgy élem ahogy én akarom úgy érzem ennek a házasságnak vége.. így..

Nem tudtam hogy ennyire anyuci pici fia az én "lovagom" .

2022. máj. 8. 22:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
23%

59, milyen bántalmazás? MErt anyós azt meri mondani, Marika, az én időmben nem este tízkor fürdettük a babát?

Az mennyiben szolgálja a baba érdekét, hogy ahelyett, hogy elkészülne a saját ház, elbacnak albérletre egy rakás pénzt a cicaharc miatt?

teljesen jogos a férjtől, hogy azt mondja, ha nem tetszik valami, nyissa ki a kérdező a kis száját és mondja meg anyósnak. Azért, mert neki baja van, miért elvárás, hogy a férj összerúgja a port az anyjával? Simán benne van, hogy azért nem szól bele, mert úgy gondolja, tényleg igaza van a családjánek, nem véletlenül osztják az "eszet", mert a kérdező esetleg híján van...

2022. máj. 10. 12:47
 62/66 A kérdező kommentje:

61es. Hasonlo esetben biztos nem.voltal. próbáltam párszor beszélni a drága anyósommal hogy engem mi zavar. Tudod mi lett belőle ? Már csak azért is csinálja azért is mondja amit nem szeretnék. Így? Nem ad a szavamra. Azzal védekezik hogy ő sokkal jobban tud mindent mert ő már 2 gyereket felnevelt... kezdő anya nem tájékozódhat senkitől sem ?

Nevelő anyám volt 6 gyereket nevelt fel. Ha ő mond valamit akkor az is hülyeség butaság. Az ilyennel gondolod meglehet beszélni bármit? Aki "véletlenül" belerúg a lábamba vagy "véletlenül" át megy a lábamon vagy "véletlenül" fellök?! Így van

Egy ilyen lelkileg kiegyensúlyozott emberrel mindent is meglehet beszélni

2022. máj. 10. 13:25
 63/66 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, 23 éve élek az anyósommal, gond nélkül. Soha nem próbáltam szembefordítani a férjemmel, ha gondom volt vele nagy ritkán, hát megbeszéltem vele.
2022. máj. 10. 13:28
 64/66 A kérdező kommentje:

Más az amikor kedvel téged az anyós és más az amikor nem és képmutató.

Testvéreim előtt mindig rendes amint nincsenek itt a testvéreim és 4szemközt vagyunk csúnyákat mond és úgy bánik velem mint egy lábtörlővel

2022. máj. 10. 13:45
 65/66 A kérdező kommentje:
És akkor arról nem is beszéltem még hogy a család többi tagjának is mocskol állandóan de tudnám mi baja
2022. máj. 10. 13:47
 66/66 anonim ***** válasza:
83%

Mindegy hány gyereket nevelt. Akkor is te vagy a gyerek anyja nem ő. És neked kell megtapasztalni milyen anyának lenni. Ezt nem veheti el tőled anyósod csak azért mert ő már nevelt 2 gyereket. Amúgyis minden gyerek más...

Van olyan helyzet amikor már nem számít a pénz. Ez az. Mert kitörölhetitek a spórolt pénzetekkel ha elváltok.

2022. máj. 10. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!