Hogy lehetne erről leszoktatni őket?
Anyósomék ha jönnek mindig kér valamit anyósom(üdítő, kávé, süti stb) ami aztán persze nem kell, kibontatja és egy szem vagy egy korty után "jaj én ezt nem szeretem\más fajtát szeretek\túl erős ez a kávé\túl édes stb"
De ha meg nem veszünk elő semmit akkor az a baja vagy ha olyasmit kínálunk amit mi is eszünk épp tehát nem frissen nekik nyitjuk.. Már amikor pár hetes volt a gyerek is jött és szóvá tette hogy nincs főzve kávé? Nem sütöttem?!
Gyűlölöm a pazarlást és ezek mindig rajtunk is romlanak\száradnak mert nekem a tejfehérje mentes diéta miatt nem lehet, férjem nem szereti annyira és nem is egészséges egy egész zacskó teasüti vagy 1 liter gyümölcslé 1 személyre 😅
Valami ötlet?
Ne tarts otthon üdítőt. Szörp + szódavíz (ha csak anyós issza a szörpöt, fél évig is elég).
Teasütit vennék (egy félét), zacskóból ki, fémdobozba be, megkínálod vele, és amikor elment, visszacsukod.
Ha reklamál, akkor meg EZ VAN és kész, nem cukrászda vagytok, ilyet tartotok otthon, ennyi.
Megmondod nekik, hogy alapból nem tartotok itthon ilyen nasikat, mert egészségtelen, és tök fölösleges a normális étkezések között "rájárni" ilyen kalóriabombákra.
Kész.
Van ásványvíz - a többit meg hozza magával, ha enni akar. :-D
" Kért valamit, pl üdítőt. A kérdező adott neki colat, amit anyós nem szeret. Anyós a Fantat szereti."
Aki szomjas, annak jó a szűrt csapvíz. Otthon pedig lehet válogatni, hogy mit szlapál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!