Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne erről leszoktatni...

Hogy lehetne erről leszoktatni őket?

Figyelt kérdés

Anyósomék ha jönnek mindig kér valamit anyósom(üdítő, kávé, süti stb) ami aztán persze nem kell, kibontatja és egy szem vagy egy korty után "jaj én ezt nem szeretem\más fajtát szeretek\túl erős ez a kávé\túl édes stb"

De ha meg nem veszünk elő semmit akkor az a baja vagy ha olyasmit kínálunk amit mi is eszünk épp tehát nem frissen nekik nyitjuk.. Már amikor pár hetes volt a gyerek is jött és szóvá tette hogy nincs főzve kávé? Nem sütöttem?!

Gyűlölöm a pazarlást és ezek mindig rajtunk is romlanak\száradnak mert nekem a tejfehérje mentes diéta miatt nem lehet, férjem nem szereti annyira és nem is egészséges egy egész zacskó teasüti vagy 1 liter gyümölcslé 1 személyre 😅

Valami ötlet?

2022. máj. 4. 09:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
20%
Hú, mennyi öntudatos hozzászólás. Gondolom, ha a férjetek főnöke érkezne látogatóba, ugyanilyen vagányan állnátok hozzá. Ja nem, csak akivel meg meritek tenni. :)
2022. máj. 4. 09:36
 12/65 anonim ***** válasza:
96%

Nem szereti amit ő kért? Akkor miért azt kérte? Hát az anyja pitsáját!

Írták a limonádét, az azért jó ötlet, mert ha túl édes, csak felöntöd vízzel, ha nem elég édes raksz bele még cukrot, ha túl savanyú akkor kis víz, kis cukor. Azzal nem tud megfogni. A kávét feketén add neki és majd ő beízesíti magának. Annyi cukrot, tejet, tejszínt rak bele amennyit akar. Onnantól csak a saját művébe tud belekötni.

A ropogtatni valót még azelőtt rakd ki az asztalra, hogy megérkezne. Ha mást kér megmondod, hogy nincs.

Ne hagyd már magad hülyére venni!

2022. máj. 4. 09:38
 13/65 anonim ***** válasza:
15%
Talán egyszer meg kellene nézni, hogy mit szeret, és esetleg olyanból vinni haza. Persze, csak ha akarnánk, hogy jöjjön. De ha nem, azt egyszerűbb lenne egyszer megmondani.
2022. máj. 4. 09:40
 14/65 A kérdező kommentje:

Alapvetően a saját sütésű dolgot várta el, de mondtam hogy baba mellett most nem sütök, se időm se kedvem 1-2szeletért, tejfehérje mentesen kéne akkor hogy én is egyek és el is fogyjon, egyszer csináltam ilyen pici tepsis dolgot, mivel én nem ehettem már de nem volt mentes receptem, nem is fogyott el. A mentes meg más ízű.

Így maradt hogy vettünk gyümölcsleveket, üdítőt és zacskós sütit.

A kis üdítő, limonádé jó ötlet! Köszi ☺️

Ha ismerősök jönnek át akkor ezek elfogynak amúgy, mert ha kinyitjuk ők fogyasztanak, csak azért most nem ekkora a mozgás nálunk 😀

2022. máj. 4. 09:41
 15/65 anonim ***** válasza:
86%
11 nagyon okos akartál lenni, de sajnos nem sikerült. Ha a férj főnöke is rendszeresen eljátszaná, hogy eljön vendégsébe és felbontatna magának valamit, akkor ugyanúgy keresné a megoldást a kérdező.
2022. máj. 4. 09:42
 16/65 anonim ***** válasza:
86%
13 tán hozzon akkor magával ő házi sütésű sütit, vagy olyat, amit szeret. Normális embereknél ilyen is elő szokott fordulni.
2022. máj. 4. 09:43
 17/65 anonim ***** válasza:
25%
Ha anyós, akkor az ember elvileg ismeri, tudja mit szeret. Tehát ha tudom, hogy x teasutit szereti, akkor veszek azt. Kb mindenből van kisebb kiszerelés, de a nagyot is el lehet tenni, légmentesen lezarva semmi baja nem lesz. A kávét nálunk ízesítés nélkül szokás a vendég elé tenni, cukor, tej mellé az asztalon. Nem értem mi a gond, komoylan
2022. máj. 4. 09:45
 18/65 A kérdező kommentje:
Volt nálunk a főnöke, kis cég, idős férfi, eljött megnézni a babát, ajándékkosárral jött és egy pohár vizet kért, amit megivott :)
2022. máj. 4. 09:45
 19/65 anonim ***** válasza:
13%
15, nem, annak pörögnének-forognának, de semmiképp sem ilyen ötletek születnének önérzeteséknél. És ezt nem is a kérdezőre, hanem az itteni jól megmondtamokra értem. :)
2022. máj. 4. 09:46
 20/65 A kérdező kommentje:

A kávét üresen teszem elé, ő rakja bele a dolgokat de ez után közölni a gondját mégis 😅

És persze megy a lefolyóba.

2022. máj. 4. 09:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!