Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne erről leszoktatni...

Hogy lehetne erről leszoktatni őket?

Figyelt kérdés

Anyósomék ha jönnek mindig kér valamit anyósom(üdítő, kávé, süti stb) ami aztán persze nem kell, kibontatja és egy szem vagy egy korty után "jaj én ezt nem szeretem\más fajtát szeretek\túl erős ez a kávé\túl édes stb"

De ha meg nem veszünk elő semmit akkor az a baja vagy ha olyasmit kínálunk amit mi is eszünk épp tehát nem frissen nekik nyitjuk.. Már amikor pár hetes volt a gyerek is jött és szóvá tette hogy nincs főzve kávé? Nem sütöttem?!

Gyűlölöm a pazarlást és ezek mindig rajtunk is romlanak\száradnak mert nekem a tejfehérje mentes diéta miatt nem lehet, férjem nem szereti annyira és nem is egészséges egy egész zacskó teasüti vagy 1 liter gyümölcslé 1 személyre 😅

Valami ötlet?

2022. máj. 4. 09:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
92%
Bárkivel meg merném csinálni, az én kontómra ne pocsékoljon senki, főleg ilyen élelmiszer árak mellett. Én sem szüretelem a pénzt. #8.
2022. máj. 4. 09:48
 22/65 anonim ***** válasza:
85%
19 sajnálom hogy olyan szar helyen dolgozol, hogy így be vagy fosva a főnöködtől. Én sokáig dolgoztam otthonról, gyakran jöttek hozzám ügyfelek, megkérdeztem mit kérnek, megmondták, megkapták, megköszönték, megitták. Soha nem próbált velem senki ilyet eljátszani, hogy ő maga kér valamit, amibe utána csak belenyal és közli, hogy nem szereti, más kell.
2022. máj. 4. 09:57
 23/65 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ne rugózz ezen, úgy is nézhetnéd, hogy neked tök mindegy, hova kerül amivel megkínálod. Nálad a csapba vagy majd nála a wc-be. Máris nem idegeskednél ezen. Megbontani meg akkor is meg kellene ha azt az egy pohár üdítőt meginná.
2022. máj. 4. 09:59
 24/65 anonim ***** válasza:
0%
22, saját főnököm vagyok. :) Én meg inkább azt sajnálom, akinek nem mindegy, hogy az adott pohár üdítőt kipisilik vagy kiborítják.
2022. máj. 4. 10:01
 25/65 anonim ***** válasza:
90%

"Ha anyós, akkor az ember elvileg ismeri, tudja mit szeret."

Kérdést el tetszett olvasni? Az anyós azt kap amit kér, és utána arra fújol amit ő maga kért. Ez egyszerűen arról szól, hogy anyós kötözködni akar. Ebbe nem szabad belemenni.

2022. máj. 4. 10:03
 26/65 anonim ***** válasza:
90%
24-es, de ne kérje ki feleslegesen, ha utána finnyáskodik. Azt is szívesen megitta volna más. Érdekes, én ha kínáltam valakit üdítővel, kávéval, sütivel, mind elfogadták mert valóban kívánták és vagy éhesek voltak, és el is fogyott. Nem baxogattak, hogy ugráljak kv-t főzni, utána bocsi nem kell mert nem szeretik.
2022. máj. 4. 10:04
 27/65 anonim ***** válasza:
6%

25!

Magacska elolvasta, draga?

"Anyósomék ha jönnek mindig kér valamit anyósom(üdítő, kávé, süti stb) ami aztán persze nem kell, kibontatja és egy szem vagy egy korty után "jaj én ezt nem szeretem\más fajtát szeretek\túl erős ez a kávé\túl édes stb""

Tehát anyós NINCS megkinalva, neki kell kérnie. Olyat kap, amit NEM SZERET.

2022. máj. 4. 10:04
 28/65 anonim ***** válasza:
87%
olyat kap amit nem szeret, de azért elkéri, beleeszik, minden esgyes alkalommal, mi?
2022. máj. 4. 10:06
 29/65 anonim ***** válasza:
87%

De basszus, mi ez a görcsölés, ez a megfelelési kényszer???

Szép dolog, ha egy háziasszony vendégszerető, igyekszik a vendége kedvére tenni, de azért álljon már meg a menet!

Egy hároméves gyerektől még tolerálom, ha nem eszi vagy issza meg, amit kért, na de felnőttől és rendszeresen???

Kérdező: SEMMIT NE ADJ NEKI! SOHA SEMMIT!

Ne agyalj rajta, ne akarj a kedvében járni (úgyse tudsz) és ne érdekeljen, mit szól hozzá!

Gondoljon rólad, amit akar. Ha netán megsértődik, tiszta haszon, mert nem jön egy darabig.

Tanult volna meg viselkedni, hogy vendégségben nem kritizálunk, hanem megköszönjük, amit adnak és elfogyasztjuk. Ha bontott sütemény, ha újramelegített kávé, akkor azt. Ha nem ízlett, legközelebb ne kérjen.

Nagyon éles ellenpélda a férjed főnöke (18. komment), aki megmutatta, milyen egy úriember! Az ilyen embert szívesen látják mindenütt, és jó szívvel gondolnak vissza rá.

2022. máj. 4. 10:08
 30/65 anonim ***** válasza:
86%

"Olyat kap, amit NEM SZERET."

Akkor miért olyat kért? Anyós kér valamit, a kérdező odaadja, aztán anyósnak mégse kell. Mit nem lehet ezen érteni?

2022. máj. 4. 10:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!