Hogy lehetne errol leszoktatni a nagymamat?
Rossz volt a kategoria elsoređ€ŠđŒââïž
Naszoval, ha alszik a fel eves gyerek, vagy ha epp eszik (anyatejes) folyamatosan susmorog hozza, hiaba mondom hogy most ne zavarjon, birja ki azt a kis idot. Ha valami jatekot talal maganak a gyerek, mindig valami massal akarja elvonni a figyelmet. Elvan a gyerek a jatszoszonyegen, de o felveszi mert nem jo ott neki. Ha itt van feszt az olebe a gyerek, hiaba ordit, hogy nem akar ott lenni.
Ilyenkor van hogy meg se hallja es csinalja tovabb, vagy a masik veglet, hogy megsertodik.
Ha jól értem a kérdést, te ott laksz nåla????
Akkor ezen kell vĂĄltoztatni
Nem engedni a gyerekhez. Növesszen figyelmessĂ©get. KĂ©pzelje magĂĄt a baba helyĂ©be. Azt is gyƱlölöm, amikor a szĂŒlĆk beszĂ©lgetnek, miköözben a gyerek rosszul van. Ha Ă©n rosszul vagyok, akkor is csak beszĂ©lgetnĂ©nek mellettem? Nem. Akkor egy sokkal gyĂĄmoltalanabb, öntudatlanabb, Ă©rzĆbb Ă©lĆlĂ©myt miĂ©rt kell leszarni???
(Van egy hĂĄrom Ă©ves gyerekem.)
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!