Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van olyan aki nem szereti az...

Van olyan aki nem szereti az anyósát, apósát?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 11:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

Tisztelem, de nem szeretem őket.

Gyökeresen más világszemlélet, más életvitel, válások, újrakezdések, szenvedélybetegségek. Igyekeztem nem kilógni a családból, hol sikerült, hol nem, aztán idővel már nem ment, akkor pedig semleges maradni, az unokájuk miatt, de nem mindig könnyű.

Úgy érzem ők is hasonlóan próbálnak hozzámállni.

2022. ápr. 24. 12:49
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Apósomat kedvelem, de az anyósomat utálom. Az apóssal már csináltunk kettesben közös ottalvós programot (meccsnézés élőben aztán sörözés és városnézés).
2022. ápr. 24. 12:50
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Én az anyósomat szeretem, jól elvagyok vele. Néha eljön hozzánk pár napra. El szoktuk vinni magunkkal nyaralni. Apósom meghalt, nem is ismertem.
2022. ápr. 24. 12:52
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
Kedves velem az anyós, én is kedvelem, bár sokszor az agyamra megy. Nagyon más világ, mint én, nehezen viselem a stílusát. Ha gyakrabban találkoznánk, lehet, hogy lenne konfliktus, de évi pár alkalom elfogadható. :)
2022. ápr. 24. 13:04
 15/26 A kérdező kommentje:
Irigylem azokat akik távol vannak tőlük
2022. ápr. 24. 13:08
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretem anyósomat, nagyon rendes. Apósommal még csak egyszer találkoztam, de minden rendben volt vele is. Te miért érzed ilyen felemàsnak, kedves kérdező? Közel laknak hozzátok? Beleszól mindenbe?
2022. ápr. 24. 14:04
 17/26 anonim ***** válasza:
65%

Általában az nők az anyósokkal, a férfiakkal az apósokkal nem szoktak jól kijönni.

Ugye, mindig a "Jobbat érdemelne a fiam/lányom!" gondolatok miatt van a probléma.

2022. ápr. 24. 14:09
 18/26 anonim ***** válasza:
23%
A pasi miért nem ezermester, ráadásul miért nem keres jól, a csaj meg miért nem szeret sütni - főzni, miért nem akar még gyereket.
2022. ápr. 24. 14:11
 19/26 anonim ***** válasza:
40%

Nem a szívem csücskei. Apósom egy nárcisztikus konteóhívő, aki szerint mindenki hülye, aki azt gondolja, amit ő (és ő álatalában az aktuális konteókat gondolja igaznak). Anyós meg egy meghunyázkodó alak, aki annak ellenére, hogy após kb házirabszolgának tartja (após semmilyen házimunkát nem végez, egy kenyeret nem tud megkenni, de nem is dolgozik), folyamatosan védi őt mindenben.

Aztán elköltöztünk külföldre, így évi kétszer találkozunk, mert após szuribeszari és teszteltetni se hajlandó magát. Ez így full kellemes.

2022. ápr. 24. 17:11
 20/26 anonim ***** válasza:
36%

Inkább közömbösek. Após elvan a maga kis világában, nagyon ritkán találkozunk, amolyan "ha jöttök lesztek", birka típus.

Anyós mostoha-anyós, senki nem bírja a párom családjából, én sem.

Tisztelettel vagyok irántuk én is, de vannak nem tetsző megnyilvánulásaik, amiket (pl. após, amikor bejelentettük, hogy terhes vagyok, annyit mondott, hogy jó....; anyós meg volt, amikor azzal állt belém, hogy milyen fehér a bőröm nyáron...), azért ezekkel nem a szeretetet váltották ki belőlem.

2022. ápr. 24. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!