Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha ilyeneket mondana anyósotok...

Ha ilyeneket mondana anyósotok rátok mit tennétek?

Figyelt kérdés
Anyósommal már akkor se volt jó a kapcsolatom mikor még csak hétvégente jöttem páromhoz. Azóta a férjem és van egy gyerekünk. Én több mint 2 éve költöztem hozzájuk. Anyósom a baba születése után egyre többször kezdett el cseszegetni ami ma már szinte mindennapossá vált. Mindenbe beleköt, hogy rosszul mosogatok, teregetni se tudtam régen. Mindig mindent csak összecsapok és tiszta koszosak maradnak a tányérok, evőeszközök stb. Mindig normálisan elmosok mindent én sose érzem zsírosnak koszosnak. A másik hogy szeret a férjemmel a hátam mögött kibeszélni és volt hogy fenntről csak ezt hallottam. Rohadt dög, már megint mit csinált ez a görény. Beszélj már hangosan érthetően a gyerekhez mert én csak műmájerkedek próbálok kedvesnek aranyosnak tűnni de csak cicababáskodok ezzel a motyogással. Kezdjek magammal vmit mert borzalmasan nézek ki tiszta sovány. Azt hiszed jól nézel ki? Borzalmas vagy csúnya. Szóval tényleg odáig fajult minden hogy minden délután ha hazajön munkából kezdődnek a beszólasok. Alig várom mindig h elvigyük sétálni a gyermekünket, addig is nyugi van. Férjem sose véd meg ilyenkor sőt rámfog dolgokat amiket nem is csináltam. A jelenlétében pedig szeret ő is beszólógatott h neveljem meg a gyereket mert folyton a hisztit kell hallgatnia. Kezdjek el foglalkozni vele vagy adjam be bölcsibe és húzzak dolgozni. Miattam lett hisztis dühöngő kész idegroncs. Az sose baj h ha hazajön leül.sorozni pálinkázni és telefonozni miközben én futkozok a gyerek után stb. Anyós sose szól rá neki szabad mindent ő mindent jól csinál hangosan beszél hozzá, tud a gyerek vele nevetni stb. Egyre nehezebb bírom így itt.
2022. ápr. 21. 15:06
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
94%

Ennél a helyzetnél aligha találni rosszabbat. Mivel kucsi a gyerek,gondolom kapcsolatban vagy a védőnővel. Próbálj meg vele beszélni. Lehet tud tanácsot adni. Ha te tényleg nem vagy rossz anya,és ő ezt látja,akkor segíteni fog neked abban,hogy merre indulj el.

Azért javasolom ezt,mert én is egy pici gyerekkel menekültem el az alkoholista férjem elől. A védőnőnkkel beszéltem,aki először megpróbált segítséget nyújtani az alkoholista férjemnek. Mikor látta hogy nincs vátozás,már teljesen mellém állt,és segített abból a fertőből kilépni. Talán neked is sikerülhet.

2022. ápr. 21. 21:10
 32/42 anonim ***** válasza:
85%

Összegzem: anyós már akkor is rühellt, amikor csak összejárogattál a pasiddal. A pasid ekkor sem állt ki melletted soha és nem mondta az anyjának, hogy kussoljon be.

Ennek ellenére te ODAKÖLTÖZTÉL HOZZÁJUK és még csináltatok egy gyereket is.

Erre szoktam azt mondani, hogy aki nem gondolkozik előre, az megérdemli a sorsát.

2022. ápr. 21. 21:22
 33/42 Metionin ***** válasza:
92%
Akár kamu akár nem, anyóshoz nem költözünk és pláne nem szülünk oda, ennyi a tanulság. Komolyan én már sajnálni sem tudom, aki megteszi és utána panaszkodik.
2022. ápr. 21. 21:23
 34/42 anonim ***** válasza:
87%
Ez kamu, a kérdező azért tűnt el mert már fellőtték a pizsit. 😂
2022. ápr. 21. 21:25
 35/42 anonim ***** válasza:
90%
Elköltöznék, mivel nyilvánvalóan erre irányul a bacogtatás. Gyerekkel nem fog elzavarni a házából a p.csába, megtűr de érzékelteti hogy neki ez mar sok. Akkor is sz.r a helyzet ha a férjed kiállna melletted, így főleg. Egyébként meg miért is anyósnak kéne alkalmazkodni? Nektek kellett volna külön helyen családot álapítani.
2022. ápr. 21. 21:27
 36/42 anonim ***** válasza:
88%
De sok gond van ma az anyósokkal.
2022. ápr. 21. 23:38
 37/42 anonim ***** válasza:
95%

Én több mint 2 éve költöztem hozzájuk - ez a baja.

Bevallom, én sem örülnék, hogyha a fiam meg a barátnője az én lakásomban vállalna gyereket, csak én kerek-perec megmondanám, hogy ide nem jön kisbaba.

2022. ápr. 22. 08:07
 38/42 anonim ***** válasza:
96%
Én nem is engedném hogy ha lenne fiam, hogy a nője hozzám cuccoljon. Na ne! Gyereket meg végképp nem. Menjenek albérletbe vagy ahova akarnak, de kölyköt nem potyogtat a lakásomba. Én is megmondanám, ha nem tetszene ott az ajtó, viszlát.
2022. ápr. 22. 08:42
 39/42 Cubina ***** válasza:
90%

És azt a kérdést még senki sem tette fel, hogy miért lakott együtt egy felnőtt férfi az anyjával és miért lakik még mindig ott, most hogy családos ember lett?

Azt sem értem, hogy miért költözött oda a párja, ha már eleve utálta őt az anyós? Miért nem mondta az anyós, hogy oda nem mehetnek lakni, menjenek albérletbe? Ja, mert a fia kellett, csak a nője nem.

Miért szült oda anyuka még pluszba gyereket? Ráadásul egy olyan hitvány lénynek szült, aki kibeszéli őt az anyjával és nem képes kiállni a párjáért, akit eleve szeret. Vagyis nem szeret.

És a legfontosabb kérdés:

Miért nem csapta pofán anyuka azt a hulladékot és hagyta ott, a gyereket meg vitte magával? Sok segítség van az ilyen rossz sorú anyáknak, ráadásul a gonosz anyósnál és a sörözős, telefonozós féregnél bármi jobb.

Miért hagyják egyes nők, hogy így bánjanak velük? És van aki még többet tűr. Nem értem. Én ölni is képes lennék, hogy megvédjem magam és inkább mennék az utcára lakni, minthogy eltűrjem a testi és/vagy lelki bántalmazást.

2022. ápr. 22. 09:01
 40/42 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó, a kérdező megérdemli. Én is visszahallottam egyszer hogy kibeszélt anno exem az anyjával. Azonnal szakítottam a léhűtő faszival, összepakoltam a cuccaimat a közös albérletből és hazaköltöztem a lakásomba a szülővárosomba. Nem hogy még odamentem volna "anyósom" nyakára és szültem volna egy kölyköt! Tűrje csak a kérdező.
2022. ápr. 22. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!