A bátyám miért hazudgál ilyeneket rólam?
Az unokatesóim nálunk töltik ezt a hetet, meg még a hétfői napot. Nagyon szoros a kapcsolatom velük, szinte barmiről lehet velük beszélgetni. Tudni kell hogy a bátyámmal elég sokat veszekszünk, kiskoromban sokszor rám fogott olyan dolgokat amiket ő csinált. Tegnap kint voltunk a kertbe, mert elég jó idő volt. Ültünk a hintaágyba, ölemben a cicám. Oda jön bátyám, és elkezdi mondani unokatesóimnak hogy kiskoromban volt hogy ok nélkül bántottam az állatokat. Nem is értettem az egészet. Persze rákérdeztek, és mondtam hogy ez nem is igaz. Tovább ecsetelte, hogy volt amikor szándékosan bántottam a kiscicákat, és akkor is amikor már lábbra se tudtak állni. De ez nem igaz, én ilyenekre nem emlékszem. Ott hagytam őket, és bementem a házba.
Szerintetek azért csinálta mert féltékeny volt hogy nekem ilyen jó a kapcsolatom velük?
Szuleiddel beszelj es az unokatesodnak is mond el szepen sorjaban, hogy miket muvelt a batyad. Nyisd ki a szad!
A batyad pedig feltekeny, barom!
"...volt hogy ok nélkül bántottam az állatokat."
Állatokat "okkal" sem bántunk, mert NINCS ilyen ok.
A bátyád vagy notórius hazudozó - te ismered - vagy tényleg olyan kicsi voltál, hogy nem is emlékszel rá. Ha az előbbi az igaz és hazudozik, akkor azt az unokatestvéreid is tudják és nem veszi komolyan.
Ilyen szó meg nincs, hogy "hazudgál", legfeljebb a cigányoknál.
Ha nem akarod, hogy annak nézzenek, akkor inkább ne használd!
Nem vagyok cigány, kikérem magamnak.
3-4 éves koromban "történt" elvileg. De ha tényleg történt is volna ilyen, miért hozza fel mások előtt? Kicsi voltam még.
Bár én mondom, ilyenekre nem emlékszem, mindig is állatimádó voltam. A szüleimnek úgy kelett szólniuk mindig, hogy most menjek be mert kész az ebéd.
Bátyámat pedig nem értem, mi jó származott neki ebből.
Nem mondtam, hogy cigány vagy. Annyit mondtam jóindulatból, hogy ne használj olyan szavakat, amit csak a cigányok használnak, ha nem akarod, hogy annak gondoljanak!... de felőlem úgy beszélsz, ahogy akarsz.
Ha hazudna rólam a bátyám akkor én visszavágtam volna.
- Képzeld Józsi, az öcsém kiskorában bántotta a macskát.
Erre Te:
- Képzeld Józsi a bátyámnak a jövő héten lesz a pedofil tárgyalása kert 10 éves kislányokat zaklatott és állandóan hazudozott. Tegnap a rendőrségen már nem mert hazudni és most fél ezért talál ki rólam mindenféle baromságot. A pszichiátere szerint ezzel csak a saját bűntudatát akarja elnyomni, hogy rólam állatkínzós történeteket mesél. Ne foglalkozz vele amit mond, mert beteg szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!