A bátyám miért hazudgál ilyeneket rólam?
Az unokatesóim nálunk töltik ezt a hetet, meg még a hétfői napot. Nagyon szoros a kapcsolatom velük, szinte barmiről lehet velük beszélgetni. Tudni kell hogy a bátyámmal elég sokat veszekszünk, kiskoromban sokszor rám fogott olyan dolgokat amiket ő csinált. Tegnap kint voltunk a kertbe, mert elég jó idő volt. Ültünk a hintaágyba, ölemben a cicám. Oda jön bátyám, és elkezdi mondani unokatesóimnak hogy kiskoromban volt hogy ok nélkül bántottam az állatokat. Nem is értettem az egészet. Persze rákérdeztek, és mondtam hogy ez nem is igaz. Tovább ecsetelte, hogy volt amikor szándékosan bántottam a kiscicákat, és akkor is amikor már lábbra se tudtak állni. De ez nem igaz, én ilyenekre nem emlékszem. Ott hagytam őket, és bementem a házba.
Szerintetek azért csinálta mert féltékeny volt hogy nekem ilyen jó a kapcsolatom velük?
Vicces, hogy valakinek nincs jobb dolga, mint idejönni a gyakorira nyelvtanleckéket adni, fölényeskedni. Ettől jobban érzed magad? Esetleg okosabbnak?
A "Tudom" után amúgy kellett volna egy vessző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!