Ha eljönnek hozzánk a párom szülei az "após" van hogy a mosdókagylóba vizel. Ez más családban is előfordul?
Figyelt kérdés
Mondjuk csak egyszer volt félig nyitott ajtónál háttal volt és valamit oda csurgatott.
Páromnak nem mondtam.
2022. ápr. 19. 20:52
31/38 anonim válasza:
A múltkor meg az anyós öntötte a kajamaradékot a budiba. Ez most ugyanaz a család? :D
32/38 anonim válasza:
Könynen lehet, meg beleiszik az üdítőbe stb.
33/38 anonim válasza:
Az en parom is rendszeresen a mosdoba pisil, bar jobban szeret az udvaron pisilni
mar nem zavar a dolog
35/38 anonim válasza:
34# inkább nevezném praktikusnak. (valószínűleg így alakult ki a piszoár)
36/38 anonim válasza:
Nem biztos, hogy belevizelt.
Legközelebb nyald meg a kagylót, hogy biztosra menj.
37/38 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg,hogy most belepisilt a kagylóba, vagy csak te gondolod?En még ilyet nem is hallottam, de ezekszerint én vagyok a lemaradi.
38/38 anonim válasza:
egy orvos mellett voltam gyakorlaton és állítólag ő is állandóan ezt csinálta ráadásul a rendelőben. (több külön helységből állt)
Hát most erre mit mondjon az ember...
én is ledöbbentem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!