Ha eljönnek hozzánk a párom szülei az "após" van hogy a mosdókagylóba vizel. Ez más családban is előfordul?
Figyelt kérdés
Mondjuk csak egyszer volt félig nyitott ajtónál háttal volt és valamit oda csurgatott.
Páromnak nem mondtam.
2022. ápr. 19. 20:52
11/38 anonim válasza:
Nyilván, ha valaki áll a mosdó előtt és csurog valami, akkor csak vizelhet.
Ezek szerint gondolom a mosdó csak dísz és nincs hozzá vízcsap.
Érdekes, hogy az meg sem fordul senki fejében, hogy "após" netán kezet mosott...
Természetesen megkövetem a kérdezőt, amennyiben a félig nyitott ajtóból a háttal álló após térdig letolt gatyával állt a mosdókagyló előtt. Ebben az esetben már erős lehet a gyanú.
12/38 anonim válasza:
13/38 anonim válasza:
Nem, mi derékmagasságba szereljük fel a csapot, mert úgy kényelmes kezet mosni.
14/38 anonim válasza:
15/38 anonim válasza:
Az en apam is ezt csinalta,mikor 7eves voltam.Egy szoval undirito. 😖
16/38 anonim válasza:
17/38 anonim válasza:
Az én apám is csinálta. Igaz, akkor seggrészeg volt.
18/38 anonim válasza:
"Ez más családban is előfordul?"
Kultúrlényeknél ez kizárt, de itt a gyakorin bármit el tudok képzelni. :-)))))))))
19/38 anonim válasza:
Sajnos szokott ilyet csinálni ha iszik.
Örülnék ha ennyi lenne a legnagyobb bajunk.
Múltkor telibe hányta a kávéfőzőt.
20/38 anonim válasza:
Én 28 éves incel vagyok és én is szoktam reggel főleg mikor áll a répa és úgy nehéz célozni meg elég magas is vagyok. Szóval mivel ne akarok mellé pisálni, így használom a mosdó kagylót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!