Ha eljönnek hozzánk a párom szülei az "após" van hogy a mosdókagylóba vizel. Ez más családban is előfordul?
Mondjuk csak egyszer volt félig nyitott ajtónál háttal volt és valamit oda csurgatott.
Páromnak nem mondtam.
"Kultúrlényeknél ez kizárt, de itt a gyakorin bármit el tudok képzelni. :-)))))))))"
Jajj de bírom mikor valaki magáról állítja hogy ő kultúrlény. Sajnos az élet tapasztalata az hogy nem az okos aki azt mondja magáról, nem az szerény aki azt mondja magáról, nem az jó anya aki azt mondja magáról, és nem az kultúrált aki azt mondja magáról.
Na, mi van utolsó, te oda szoktál pisilni?
Jaj de jó, hogy nem ismerlek és sosem jártam a lakásodban!
"Na, mi van utolsó, te oda szoktál pisilni?
Jaj de jó, hogy nem ismerlek és sosem jártam a lakásodban!"
Már leírtam hogy igen b+:D Miért kérdezed meg még egyszer mint egy fogyatékos kultúrlénykém? :)
"Életemben nem hallottam ilyet. Undorító!! Romáknál biztos mindennapos. Ha valaki ennyire lusta, hugyozzon kacsába, vagy pelenkázza be magát!"
Azt hiszed hogy a mosdókagylóba hugyoznak :))) El vagy tévejedve.
Pedig elég praktikus és vizet is lehet vele spórolni mert nem kell lehúzni a wc -t.
Igény esetén a kijött veseköveket is meg lehet számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!