Anyósom a tudtom nèlkül vitte el a 7 hónapos babámat a barátnőjèhez, ti hogy reagálnátok?
Akadt egy elintèzni valóm, 4 órára anyósomnál hagytam a 7 hónapos babám. Mielőtt ràbíztam volna, megkèrdeztem, hogy ràèr e, vagy van e valami programja, menne e valahova, a válasz az volt, hogy ráèr, otthon pihen, nem tervezett semmit. A távollètem alatt 2x hívtam fel, hogy minden rendben van -e, de ekkor sem kèrdezte meg, nem is említette, hogy elvinnè a babámat a barátnőjèhez. Majd amikor hazaèrtem, akkor derült ki, hogy "vendègsègben" voltak.
Egyèbkènt jó a viszonyunk, eddig semmi problèma nem volt.
Viszont ez most nagyon meglepett, nem is tudom hogy mit mondjak. Felháborodtam, vagy túlzás?
Mi ebben a gond? Te nem mész barátnőidhez gyerekkel, amíg a gyerek meg nem szólal?
Miért ne vihetné el? Gondolom nem kószált szabadon a lakásban vagy csapták ki az udvarra kutyasz*rt enni, így semmi gond nincsen ebből. Lehet hirtelen ötlet volt nagyi részéről, hogy kicsit eldicsekszik a barátnőjének az unokával, vagy a barátnője hívta át, aztán nem akarta lemondani, mert ritkán találkoznak. Nagyi élelmes, sokoldalú.
Szerintem itt nem az a baj, hogy elvitte, hanem, hogy nem szólt. Nem egy agresszív baromnak tűnik a kérdező, gondolom csak szerette volna tudni, hogy "átmegyünk a Marcsihoz, jövünk négyre". Főleg, hogy telefonáltak is korábban, simán megmondhatta volna, másodpercek az egész.
Nem kell mindenkiben a kötekedő ősanyát látni azonnal. Gyereket leszámítva is kulturált ember ilyenről szól. Ugyanúgy, ahogy vendégségbe sem esünk csak úgy be.
Köszönöm a válaszokat!
Mèg annyit fűznèk hozzá, hogy amikor mentem a gyerekèrt, sietèsben voltam,már fèl làbbal az ajtóban voltunk, mikor mondta, hogy "minden rendben volt, csak a vendègsègben nyügösködött kicsit". nem is tudtam reagálni,viszont itthon elgondolkodtatott a dolog. Nem engedèlykèrèst vártam volna el, hanem legalább említèst, hogy tudjam ,hol van a gyerekem , úgy èreztem volt erre lehetősège, a 2 hívás alkalmával. Kicsit szíven ütött, amíg abban a tudatban voltam, hogy nála eljátszadozik, valójàban meg ... 7 hónapos mèg elèg kicsi, hogy ne tudjam, merre jár.
Ma találkoztam újra anyósommal az eset óta, családi összejövetel alkalmával, nem akartam ezzel elrontani a kedvèt, de úgy döntöttem, ha majd legközelebb nála hagyom, akkor viccesen megemlítem, hogy "azèrt szóljatok ha csavarogtok". Jó a viszonyunk, igazatok van, nem èrdemes ilyen miatt elrontani. Örülök, hogy van aki ilyen kicsit elvállal, ha a szüskèg úgy adja, de azèrt jó ha vannak határok,nem?
#elsőgyerek
Nem a barátnő-látogatással van itt gond, hanem a dolgok utólagos bejelentésével. A mama is mondhatta volna, hogy a Gizi már nyúz, szeretné látni végre az unokámat. Ha amúgy is megyünk sétálni, arra kanyarodunk.
És máris más lenne a színezet. Attól függetlenül, hogy tényleg nem történt nagy tragédia a barátnő meglátogatásával. És valszeg a kérdező se mondta volna, hogy Giziék felé tilos elsétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!