Anyósom a tudtom nèlkül vitte el a 7 hónapos babámat a barátnőjèhez, ti hogy reagálnátok?
Akadt egy elintèzni valóm, 4 órára anyósomnál hagytam a 7 hónapos babám. Mielőtt ràbíztam volna, megkèrdeztem, hogy ràèr e, vagy van e valami programja, menne e valahova, a válasz az volt, hogy ráèr, otthon pihen, nem tervezett semmit. A távollètem alatt 2x hívtam fel, hogy minden rendben van -e, de ekkor sem kèrdezte meg, nem is említette, hogy elvinnè a babámat a barátnőjèhez. Majd amikor hazaèrtem, akkor derült ki, hogy "vendègsègben" voltak.
Egyèbkènt jó a viszonyunk, eddig semmi problèma nem volt.
Viszont ez most nagyon meglepett, nem is tudom hogy mit mondjak. Felháborodtam, vagy túlzás?
Szerintem igazad volt, más gyerekét a szülő tudta nélkül nem viszünk jobbra-balra. Nem az volt hogy az utcán séta közben össze futottak, hanem hogy konkrétan átvitte más házába.
Most akkor mindig aggódj hogy vajon mit meg hol csinál a gyerekkel?
Nem mondom hogy el kell küldeni a pics@ba, biztos nem rossz szándék vezérelte, de normálisan meg kell kérni, hogy a tudtotok nélkül ne vigye el máshova a babát. Lehet ezt intézni kulturáltan is.
Szerintem jogos elvárás hogy tudd, merre jár a gyereked. Ha legközelebb vigyáz rá kérd meg hogy írjon ha mennének valahova, csak hogy tudd merre járnak. Ha messengeren írkáltok akkor nem nagy kérés.
Ennél nagyobb ügyet egyetlen eset miatt nem rendeznék ha amúgy jó a kapcsolat.
Én is a kérdezőnek adnék igazat. Ha pl. nincsenek még otthon amikor hazaér az anyuka és nem tud erről akkor aggódhat, hol a gyerek de persze nem ez történt de történhet ez is. Nagyon úgy állítjátok be a kérdezőt mintha óriási patáliát csapott volna pedig csak leírta a szitut és meglepődött rajta de az anyóst se állítsátok be szentnek, hisz eleve fura, hogy nem szólt hisz ez mennyibe fájna neki? Főleg, hogy 2x hívta de akkor hallgatott róla...
Nyilván nem akart rosszat, de azért szólni illene emiatt.
24 Ja, akkor hisztizni se kell anyosnak hogy “hagy babázzak már”. Vártam már ezeket a kommenteket, de általában nem teher ez egy nagyszülőnek. 😀
Nem tudni hogy volt, nem az van hogy anyuka 20 oldalas leírást adott a gyerekhez, csak hogy szóljanak ha átmennek valahova. Ennyi. 😀
Ide jött az a réteg, akiknek mindegy, csak a kerdezot savazhassák. Lefogadom, hogy más kérdésnél meg az anyóst szidják habzó szájjal ennél sokkal apróbb dolgok miatt is.
Egy egyszeru kéresrol van szó, hogy ba mennek valahova írjon anyós egy üzenetet messengeren, nem balhéról vagy vitáról, bár akinek ilyen “színvonalú” a komminikacioja, ott elhiszem hogy putris ordibalas van mindenből. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!