Anyósom a tudtom nèlkül vitte el a 7 hónapos babámat a barátnőjèhez, ti hogy reagálnátok?
Akadt egy elintèzni valóm, 4 órára anyósomnál hagytam a 7 hónapos babám. Mielőtt ràbíztam volna, megkèrdeztem, hogy ràèr e, vagy van e valami programja, menne e valahova, a válasz az volt, hogy ráèr, otthon pihen, nem tervezett semmit. A távollètem alatt 2x hívtam fel, hogy minden rendben van -e, de ekkor sem kèrdezte meg, nem is említette, hogy elvinnè a babámat a barátnőjèhez. Majd amikor hazaèrtem, akkor derült ki, hogy "vendègsègben" voltak.
Egyèbkènt jó a viszonyunk, eddig semmi problèma nem volt.
Viszont ez most nagyon meglepett, nem is tudom hogy mit mondjak. Felháborodtam, vagy túlzás?
Nem kocsik elé dobta csak elvitte egy (gondolom közelben élő) barátnőjéhez.
Legközelebb max kérd meg, hogy nem baj csak mondja el ha viszi.
Istenem, nem kell a széltől is félteni😑
Ha anyósod tud rá vigyázni, tudja altatni etetni pelenkázni, nem mindegy hogy otthon teszi vagy 5 házzal arrébb? Vagy talán a barátnője valami drogtanyán lakik?
Szerintem ne keresd a problemat ott, ahol nincs.
Amugy lehet, hogy:
1) Tudta, hogy menni fog a baratnohoz, de nem emlitette, mert attol tartott, hogy akkor nem hagyod ott a babat- akivel amugy szeret idot tolteni.
2) Megszerette volna mutatni a babat a baratnonek- buszke nagyikent - es itt megint attol tartott, hogy majd huzod a szad...
Mellesleg ha rabizom valakire a gyerekemet, akkor nem varhatom el az illetotol, hogy orakon at uljon a valagan es egy tapottat se mozduljon. Amig minden rendben van es biztonsagos helyre viszi, nem veszelyezteti, akkor teljesen mindegy, hogy baratno vagy a park! Ha valami alkesz baratnohoz vinne, aki most szabadult a sittrol gyermekbantalmazas miatt, akkor en is kiakadnek, de ahogy latom, itt szo sincs ilyesmirol.
Jah es akar el is titkolhatta volna, hiszen a 7 honapos biztos megorizne a kis titkot, de nem, elmondta!
Szoval szerintem ne rontsd el a jo viszonyt egy ilyen banalis dolog miatt.
Te szerintem utálod az anyósod, csak nem ad okot rá, és most fogást próbálsz rajta találni.
Válasz a kérdésre. Úgy reagálnék, hogy "köszi, hogy vigyáztál rá", azt ennyi. Ha a gyerekedet csak te viheted el bárhova a szabályaid szerint, ne bítd rá senkire.
Hehe, elviheti, csak az etetőszékből ne vegye ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!