Anyósom a tudtom nèlkül vitte el a 7 hónapos babámat a barátnőjèhez, ti hogy reagálnátok?
Akadt egy elintèzni valóm, 4 órára anyósomnál hagytam a 7 hónapos babám. Mielőtt ràbíztam volna, megkèrdeztem, hogy ràèr e, vagy van e valami programja, menne e valahova, a válasz az volt, hogy ráèr, otthon pihen, nem tervezett semmit. A távollètem alatt 2x hívtam fel, hogy minden rendben van -e, de ekkor sem kèrdezte meg, nem is említette, hogy elvinnè a babámat a barátnőjèhez. Majd amikor hazaèrtem, akkor derült ki, hogy "vendègsègben" voltak.
Egyèbkènt jó a viszonyunk, eddig semmi problèma nem volt.
Viszont ez most nagyon meglepett, nem is tudom hogy mit mondjak. Felháborodtam, vagy túlzás?
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy anyós ha úgy gondolta semmi baj nincs ezzel, miért nem mondta?
Amúgy ebből is látszik milyen alpáriak itt sokan, hogy aki azt írta normálisan kérje meg anyóst hogy szóljon, azt is lepontozzak. Vagy a normális keres/konfliktus rendezés (de ez meg csak nem is konfliktus) ennyire ismeretlen? Mondjuk nem csodálom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!