Hazaköltözni anyósékhoz?
Figyelt kérdés
A férjemmel Budapesten élünk 29,illetve 30 évesek vagyunk. Megélünk a fizetésünkből, viszont az albérlet közel 200.000 ft-ot elvisz rezsivel. Egy sima garzonban élünk,29 nm, semmi luxus. Gondolkodunk azon, hogy anyósékhoz hazaköltözünk Budapesttől 30 km -re és bejárunk kocsival. Ott ugye saját szoba lenne,de a háztartás közös. Van valakinek tapasztalata ilyen helyzettel kapcsolatban? Oda összesen 30 ezer ft-ot kellene fizetni kajástól,rezsistől. A benzin 35000 ft lenne.2022. márc. 2. 22:16
31/37 anonim válasza:
Oké hogy nagyon durvák a Bp-i albérletárak, de ennyi pénzért ilyen kis lakás extrém drága szerintem. Ha a kocsival járás nem gond, vagy a kicsit több tömegközlekedés nézzetek külső-belső kerületet, agglomerációt. De szerintem metró vonalon is van ennél jobb lehetőség.
Amúgy meg ami alkalmanként nem zavar, együtt elve gond lehet, plusz csomó dologra akkor fog fény derülni. Én is jól toleráltam anyósomat, aztán volt egy időszak hogy nagyon gyakran kellett hozzájuk menni, na akkor kezdett idegesíteni.
33/37 anonim válasza:
Attól is függ, mennyire vagy toleráns típus
Ennyire.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
34/37 anonim válasza:
Mi is így indultunk,cuki ,kedves anyós aki előadta ,hogy ő milyen normálsi ,majd ahogy telt az idő igazi rémálomá vált , ok nélkül nekem jött , ellökött ,a házaságunk is majdnem rá ment ,megmondtam ,hogy én ezt nem csinálom tovább válaszon vagy elköltözünk együtt vagy csak én ,elköltöztünk ,majd a drága anyós 1évig nem állt szóba a fiával , de jött a covid ,apóst elküdték a munkahelyéről ,a pénzük elfogyott és kellettünk mi... na én nem akartam adni , mikor ott éltünk kerestem 150ezret amiből 100at odadtam neki , a férjem az egész fizuját leadta ,mert elvárás volt.. mondom engem többet nem aláz meg a vén banya.. moat ott tqrtun,higy en egy r.dt k..a vagyok aki elvette a fiát ,aki az egész fizetését leadta..és tönkre tettem az ő életét.
35/37 anonim válasza:
Előző, nem vagytok ti bank, ilyenkor menjenek oda pénzt kérni. Ha anyós fizetésére nem kapnának, akkor jelzáloghitel.
36/37 anonim válasza:
34es vagyok anyós egész eddigi életében nem dolgozott,kapja a kis rokkantnyugdíját mert leszázalékoltatta magát epilepszia miatt
37/37 anonim válasza:
Keressetek olcsóbb albérletet peremkerületben. Mi most adtuk ki a miénket, 44 m2, 130.000-ért, teljesen jó állapotú, igaz nem új építésű. Rezsivel együtt sem lesz 200 a vége a bérlőnek. Én nem biztos, hogy visszaköltöznék, azért az önálló életnek sok előnye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!