Hazaköltözni anyósékhoz?
3, intelligencia kérdése.
23 éve élek gond nélkül az anyósommal.
Teljesen más egy hetet ott lenni valakinél, vagy ott lakni, közös háztartásban, ami NEM a tiéd!
Meg fogtok bolondulni, az fix.
"minden ruhám ki van mosva, minden ki van takarítva stb. Ami mondjuk engem nem zavar,sőt jó is, csak furcsa mivel háztartást vezetek, amit amúgy utálok."
Ehhez lenne pofád, hogy főzzenek, mossanak rád 30 ezer forintért????
Ha le is mentek, azért sokkal többet fizessetek és ne hagyd, hogy főzzenek , mossanak rátok. Vegyétek ki a részeteket.
Ha leköltöztök, 1-2 év alatt jó esetben csak az anyósoddal utáljátok meg egymást. Rossz esetben a házasságod is rámegy.
Olvasgass kérdéseket ugyanebben a rovatban anyósokról! És azoknál is általában úgy kezdődik, hogy nem volt semmi bajuk egymással, ezért hozzájuk költöztek. Sokszor még a közös udvar külön házzal sem működik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
nem volt elég válasz?? Vagy cak a szociológus diplomáddal kutatsz itt?
Szerintem nem lesz jó vége, még akkor is necces ha külön lakrész, de nektek csak szoba lesz.
Ami pedig az alkalmankénti látogatásokkor kedves gondoskodásnak, vagy tolerálható dolognak tűnik, az elég hamar bosszantó dologgá fokozódhat ha minden nap ebben kell élni, pl amit írtál, a ruháid rendezése, folyamatos kínálgatás stb. Tapasztalat.
Viszont azt írtad lenne mindig annyi pénzetek, hogy tudtok dobbantani, ugy oké lehet a dolog. Így meg lehet próbálni.
Attól is függ, mennyire vagy toleráns típus. Én pl egyáltalán nem, és agyf@szt kapok, hogy anyósom annyira körülményes, hogy nála egy sima reggelizés is minimum 30 perc, mindent ki kell pakolni az asztalra, összes fele felvágott, sajtok, zöldség, virsli, minden fele pekaru, tea stb, ezeket fel is sorolja mielőtt neki kezdenénk és mikor már eszem a szendvicsemet amibe tettem pl sonkát, meg akkor is hallgatom hogy de van ám szalámi is stb stb. Vettem a paradicsomból, de vegyek paprikát is. Kávézás hasonlóan. Minden nap nem bírnám.
De pl olyan apróságok is, hogy mi a férjemmel nem tudunk tv-re aludni, anyoskenal meg este is nagy hangerőt szól. Nyilván az ő hazában nem fogsz pattogni hogy kapcsolja már ki. Nekem fontos hogy télen is friss levegő legyen bent, anyós meg rántott húshoz is alig nyit ilyenkor ablakot. Én ezeket az alkalmi látogatásokkor is nagyon nehezen bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!