Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hazaköltözni anyósékhoz?

Hazaköltözni anyósékhoz?

Figyelt kérdés
A férjemmel Budapesten élünk 29,illetve 30 évesek vagyunk. Megélünk a fizetésünkből, viszont az albérlet közel 200.000 ft-ot elvisz rezsivel. Egy sima garzonban élünk,29 nm, semmi luxus. Gondolkodunk azon, hogy anyósékhoz hazaköltözünk Budapesttől 30 km -re és bejárunk kocsival. Ott ugye saját szoba lenne,de a háztartás közös. Van valakinek tapasztalata ilyen helyzettel kapcsolatban? Oda összesen 30 ezer ft-ot kellene fizetni kajástól,rezsistől. A benzin 35000 ft lenne.
2022. márc. 2. 22:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%

Én szeretem a szüleimet és jóvan vagyunk, mi is szoktunk több időre menni.

De volt, hogy amikor beindult a covid mizéria, hónapokig leköltöztünk vidékre. Háááát... Rég.éreztem magam 10 éves taknyosnak. Ha megkértem, hogy kopogjanak, nekik az is derogált. Pedig készültem rá magamban, hogy kell majd kompromisszumokat kötni, meg az ő házuk, úgyhogy nekem többet, de hogy ennyire, azt álmomban nem gondoltam volna. Necces. De a B tervetekkel együtt megér egy próbát, ha ilyen jó a kapcsolat.

2022. márc. 2. 23:40
 12/37 anonim ***** válasza:
86%
Inkább távolabb néznék albérletet és kocsival onnan bejárni.
2022. márc. 2. 23:58
 13/37 anonim ***** válasza:
95%

Ha a 29 nm-es garzonra elmegy 200ezer havonta, akkor valamit nagyon nem jól csináltok. Valami budai pucc lakóparkban bérlitek, vagy mi?

Hasonlóan pici lakásban még a leghidegebb téli hónapban is kijövünk kb 150ből.

2022. márc. 3. 00:25
 14/37 anonim ***** válasza:
74%
Jesszusom.. 30 évesek vagytok. Nekem ebből, és amiket írsz, hogy utálsz háztartást vezetni, az jön le, hogy nem vagy túl életképes. Magyarul odaköltözöl ennyi idősen a párod szüleihez, akik 30 ezer forintért mosnak, főznek és takarítanak is rátok/utánatok. Pont ilyen barátnőt képzelnék a fiamnak..ja, nem.
2022. márc. 3. 00:30
 15/37 anonim ***** válasza:
74%
És most nézem, hogy már házasok vagytok.. szegény Anyósék.
2022. márc. 3. 00:31
 16/37 anonim ***** válasza:
91%

90 000 ft + rezsi (össz kb 130 000 ft) bérelek lakást az Őrs vezér tere mellett. 1+ 2 fél szobás. Ok, igaz hogy az egyik fél szobában a tulaj tárolja a cuccait, de ha ezt levesszük, így is kb 50 m2 a lakás.

Szóval olcsóbban is ki lehet jönni, én semmi pénzért nem mennék anyósékhoz, de még anyámékhoz sem. Az hogy "idegen" ember mossa és fogdossa a bugyimat, ami mondjuk ha megvan a havim lehet véres lesz... brrr a hideg is kiráz tőle. Vagy mondjuk nem abban a polcban tárolhatom a fürdőben a testápolót ahol én akarom, nem hagyhatom a tányért evés után az asztalon stb... hát kösz nem. Nem vagyok már gyerek. Pont azért költöztem el hogy mindent úgy csinálhassak ahogy nekem jó és ne kelljen máshoz alkalmazkodni (max páromhoz). Ha én 1 hétig nem akarok söpreni akkor 1 hétig nem söprök. Ha 3 napig nem akarok mosogatni, 3 napig nem mosogatok. Ha éjfélkor jut eszembe hogy hajat kell mosni, akkor hajatmosok. Ha szombaton nincs kedvem felöltözni akkor hálóingben járkálok egész nap, ne szóljon rám senki pl "már dél van, illendő lenne felöltözni".

Egyébként jut eszembe, még szexelni sem lehetne egy jót, mert attól kell félni hogy meghallja-e anyós/após vagy sem.

25/N

2022. márc. 3. 01:38
 17/37 anonim ***** válasza:
71%

Egy kocsiba nemcsak tankolni kell. Sokkal többe lenne az. Kivéve, ha most is kocsival jártok Pesten belül. Lehetne menni hozzájuk ideiglenesen, csak az nem fér a fejembe, hogy ezt most komolyan gondolta, hogy 30 ezerért még etetne is kettőtöket? Ezt nem gondolhatta komolyan, attól függ nyilván, hogy mit és mennyit esztek, de két ember kajázása min. 75 ezer forint. Ez így neki megfelelő lenne, hogy havonta keletkezne, 90 000 forintos vesztesége? Én nem hiszem, hogy ezt józanul átgondolta, ezek után képzelheted, hogy más dolgokban is össze-vissza beszélne csak.

Ilyen emberrel nemigen lehetne együtt élni, akinek ennyire nem földönjáró típus.

2022. márc. 3. 02:53
 18/37 anonim ***** válasza:
79%
*60 ezer veszesége keletkezne kb., hiszen nem csak kaja van, hanem rezsi is, kb. 90 összesen, mínusz a 30, amit ti fizetnétek.
2022. márc. 3. 02:56
 19/37 anonim ***** válasza:
11%
Költözzetek.
2022. márc. 3. 03:39
 20/37 anonim ***** válasza:
93%
én nem költöznék. inkább keresnék olcsóbb albit. együtt élni túl sok kompromisszumot jelent.
2022. márc. 3. 04:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!