Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ha az anyós...

Mit csináljak ha az anyós kislétráról állva az ablakunk alatt hallgatózik?

Figyelt kérdés

Tudni kell hogy a vőlegényemhez költözem és az ingatlan az anyósék mellett van.

Kezdetben nem volt semmi baj, "milyen szép pár vagyunk", milyen ügyesek stb.. Majd idővel kezdett átjárni amivel nem is volt semmi baj, csak ugye egyre sűrűbben. Reggel, délbe, este. Mindig csak egy pár percre benézett mit csinálunk.

Volt olyan hogy reggel mire felkeltem már megfőzőtt a konyhámban! Kedveskedni akart. Mivel neki is van kulcsa, mert az ő háza.

Néha este itt is aludt mikor villámlott.

Amióta kijelentettem hogy ennek itt vége, azóta besértődött nem is köszön.

Ellenben a kisablak alatt mellett a szellőztetőnél van egész nap hallgatózik, és van hogy ott benéz.

2022. febr. 11. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, írtad, hogy a vőlegényed a párod, egyszóval eljegyzés már volt.

Szerintem ülj le vele négyszemközt nagyon komolyan beszélgetni arról, hogy amíg nem költöztök el innen jó messzire, amíg nem érti meg, hogy szükségetek van anyóstól független privát szférára is, addig nem lesz esküvő. És természetesen gyerek sem. És ha ez évekig így marad, akkor keresel valaki mást, akivel tudsz jövőt tervezni.

2022. febr. 11. 22:41
 52/70 anonim ***** válasza:
93%
Évekiig? Minek várna a kérdező évekig? Most kell mennie! Nincs mire várni!
2022. febr. 11. 22:44
 53/70 anonim ***** válasza:
93%

Költözzetek el.

Nekem eszem ágában nem lenne anyós telkére költözni; meg a nagy büdös frászt.

2022. febr. 12. 08:41
 54/70 anonim ***** válasza:
93%
A párom szerint túlreagálom - és még vele vagy. Oké. Akkor maradj csendben és tűrj el mindent - én mondjuk szakítottam volna a párommal, aki engem tesz meg bűnbaknak.
2022. febr. 12. 08:46
 55/70 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ennek a fiúnak viszont esze ágában nincs a mama szoknyája alól elköltözni, ezt már bőven megtehette volna. Vagyis a kérdezőnek kell költöznie egyedül.
2022. febr. 12. 08:46
 56/70 anonim ***** válasza:
92%
szerinte az normális, hogy létrázik az ablaknál??? hát asszem átgondolnám, hogy vele akarok-e élni. biztos, hogy nem
2022. febr. 12. 08:56
 57/70 anonim ***** válasza:
28%

"Lsd. a másik válaszoló által leírt személyiségi jogok."

Egyelőre az anyós lakása, neki vannak ott jogai. Örüljenek, hogy ott lakhatnak. Anyós akár holnap beköltözhet.

A kérdezőnek ott semmilyen joga nincs. Neki végképp semmi köze a házhoz.

2022. febr. 12. 10:15
 58/70 anonim ***** válasza:
24%

"Amióta kijelentettem hogy ennek itt vége, azóta besértődött nem is köszön."

Bogárka, neked semmi jogalapod nincs arra, hogy a tulajdonosnak ilyent mondj :D örülj, hogy csak nem köszön, nem pedig kipenderít a házból.

2022. febr. 12. 10:17
 59/70 anonim ***** válasza:
93%

"Bogárka, neked semmi jogalapod nincs arra, hogy a tulajdonosnak ilyent mondj :D örülj, hogy csak nem köszön, nem pedig kipenderít a házból."

Szerintem a kérdező akkor lehetne a legboldogabb, ha már magától nincs ereje őket ott hagyni, ha az anyós parti kidobná. De mivel anyós pajti élvezi hogy az anarchikus rendszert ami otthon van, esze ágában sincs kidobni a menyt, hanem úgy játszik a lelkiterroral és zsarolással, mint kisgyerek a játszótéren. Mert igen, ha annyira utálná a menyt, meg mondaná nekik, fel is út, le is út.

De mivel tudják hogy a meny egy kis kiszolgáltatott helyzetben lévő hópihe, akinek mindent tűrni kell, így kiszolgálja a patkány anyós szórakázási igényeit.

Kedves kérdező, én elgondolkodnék rajta, hogy kell e ez nekem, ettől még egyedül egy garzonban is jobb. Meg nem szégyen hazaköltözni. Ne legyél lábtörlője senkinek. Mert kevés hülye turné ezt el. Az anyós meg attól szenved, ha nincs kinek szívni a vérét, majd rászállna utána arra aki ott marad. Sajnos ismerem az ilyenek fajtáját, valakit mindig szipolyozni kell.

2022. febr. 12. 11:20
 60/70 anonim ***** válasza:
93%
Pont gyerek kell ide, ez az! 👌
2022. febr. 12. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!