Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ha az anyós...

Mit csináljak ha az anyós kislétráról állva az ablakunk alatt hallgatózik?

Figyelt kérdés

Tudni kell hogy a vőlegényemhez költözem és az ingatlan az anyósék mellett van.

Kezdetben nem volt semmi baj, "milyen szép pár vagyunk", milyen ügyesek stb.. Majd idővel kezdett átjárni amivel nem is volt semmi baj, csak ugye egyre sűrűbben. Reggel, délbe, este. Mindig csak egy pár percre benézett mit csinálunk.

Volt olyan hogy reggel mire felkeltem már megfőzőtt a konyhámban! Kedveskedni akart. Mivel neki is van kulcsa, mert az ő háza.

Néha este itt is aludt mikor villámlott.

Amióta kijelentettem hogy ennek itt vége, azóta besértődött nem is köszön.

Ellenben a kisablak alatt mellett a szellőztetőnél van egész nap hallgatózik, és van hogy ott benéz.

2022. febr. 11. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
82%

"A párom szerint túlreagálom."

Hű, de beszari anyucipicifia duma!

Jó, akkor ott törj borsot a hallgatózó, levéllopkodó banya orra alá, ahol csak tudsz. Légy kreatív, szórakoztasd magad, legyél minimum olyan pofátlan mint ő, és röhögj a markodba, legalább feszültséglevezetésnek jó lesz. Aztán mikor a banya felháborodik, és ne adj' isten a párod szóvá teszi hogy nem kéne ilyeneket csinálnod, mondd, hogy az anyja túlreagálja.

Eszem megáll...

2022. febr. 11. 20:30
 42/70 anonim ***** válasza:
92%
Nehogy baba legyen ebből! Akkor leszel igazán rossz helyzetben! Nem normális az egesz, a párod egy balek. Ideig óráig lehet hogy csoda folytán javul a helyzet de mindíg bele fognak szólni a dolgaitokba. Menekülj és építs fel saját életet, saját házzal!
2022. febr. 11. 21:04
 43/70 anonim ***** válasza:
93%

nézd meg ezt a filmet:

Anyád napja , Jennifer Lopezzel

[link]

2022. febr. 11. 21:37
 44/70 anonim ***** válasza:
94%
Az egyetlen, amit tenned kell, a szakítás. Nehogy gyereket csináljatok!
2022. febr. 11. 21:42
 45/70 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket.

Nem tudom mi tévő legyek. A legutóbbi kitörésem óta nem jó a hangulat, de szerintem újból minden a régi lesz, pár hét és kezd átjárni.

Ki nem tilthatom és élvezi a helyzetet. Mikor nincs ott a párom akkor egészen másképp is viselkedik.

2022. febr. 11. 21:47
 46/70 anonim ***** válasza:
94%
A párod meg nem áll ki melletted. Mire számítasz? Semmi okod semmiben reménykedni! Ennek a kapcsolatnak nincs jövője! Jelenje sincs!
2022. febr. 11. 21:53
 47/70 anonim ***** válasza:
85%
Annyira szeretem a hétvégét, mindig olyan jó dolgokat lehet itt olvasni :D
2022. febr. 11. 21:58
 48/70 A kérdező kommentje:

Sajnos nem áll mellém, sokszor ott van az anyjánál. Főleg amióta kitalálta hogy "inkfartusos beteg"

Persze sose volt még neki. Tavaly mikor ki kellett rá hivni a mentőt akkor is csak magas vérnyomása volt mert elfelejtette bevenni a vérnyomáscsökkentőt.

Nem tudja meddig él még addig kellene őt még szeretni

2022. febr. 11. 22:03
 49/70 anonim ***** válasza:
95%
Egyetlenegy megoldás van, ha elköltöztök. Erre a jelenlegi helyzetre a házasságotok fog rámenni, de te minimum megőrülsz.
2022. febr. 11. 22:05
 50/70 anonim ***** válasza:
89%
DE könyörgök: mi tart ott? A lustaságon, tehetetlenségen és magánytól való félelmen kívül?
2022. febr. 11. 22:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!