Kérlek adjatok tanácsot mit tegyek , anyós problémára ?
Szóval következő a helyzet pár éve együtt lakok a párommal, házasok vagyunk egy ideje . Volt olyan időszak az életünkben amikor az anyukájának egyéb okok miatt hozánk kellett költöznie . 8honap volt de majdnem ráment a kapcsolatunk ,az idegeimre ment minden túlzás nélkül. Hajnalba keltem elmentem dolgozni , azt kellett főznöm amit óhajtott.ráadásul olyan igénytelen hogy nem győztem takarítani utana . Csak azért irom le mert nem csak nyafogás a részemről . Most a fülembe jutott(vagyis összeraktam a képet egy elszólásból) ,amit nem szabadna még tudnom hogy holnap megint megakarja kérdezni tőlem anyós hogy vissza jöhet.-e ? A párom direkt nem mondja nekem és nem beszéli meg előre mert tudja mi a velemenyem róla csak hárít amikor majdnem lebukott. Direkt hagyja hogy az anyja tegye fel nekem a kérdést holnap mert neki nem tudok nemet mondani illedelmeségből.
Ti mit tennétek anyóssal és férjel ? Nagyon pipa vagyok .
Mondd azt neki, hogy ezt megbeszéled a férjeddel, mert közösen döntötök. Ne adj neki egyértelmű választ.
A férjednek jó, hogy majdnem ráment a kapcsolatotok anyós nyolc hónapos jelenlétére?
Sorakoztass fel neki érveket, miért nem akarod, hogy megint a nyakatokra költözzön anyós. Közös az otthonotok, nem kell illedelmességből belemenni valamibe, ami neked ennyire idegőrlő.
"azt kellett főznöm amit óhajtott"
Miért kellett?
Tisztán látszik, a férjed az anyja előtt azt fogja válaszolni, hogy neki mindegy, majd te eldöntöd. Nem lesz ő a "hálátlan gyerek".
Amint anyós felhozza a témát, kapásból felelj rá, Katikám, múltkor eldöntöttük a Gézával, hogy többet nem fogadunk be senkit, nem egészséges dolog ez. Ha a férjed meghazudtol, hogy nem beszéltetek meg ilyet, ott nyomban tudhatod, mire számíthatsz tőle a jövőben. Akkor meg azért nem kell odaengedni anyóst. Minek arra a kis időre? :)
Hát “korrekt” egy társaság, mit ne mondjak…
De tudod, mindenkit a saját fegyverével :)
Amikor az anyósod megkérdez erről, akkor ártatlan bociszemmel:
- Te Józsi, tudtál erről?
- …ööö… izé, igen…
- …és miért nem beszélted ezt akkor meg velem kedvesem?
Anyuka, hidegzuhanyként ért, hogy maguk itt a hàtam mögött szervezkednek, ne haragudjon, de ez most lesokkolt… halasszuk màr el ezt az egész kérdést, amíg Józsival rendezzük a sorainkat, jó?
Józsikám: akkor elő a farbával, mit beszéltetek, mit döntöttetek a drága mamával?
:D :D :D
Szerintem nagyon nem mindegy mi volt előzöleg az az "egyéb ok" ami miatt " be kellett" költöznie hozzátok, és most mi lenne az újabb indok?
Egyébként, pedig nem. Megmondanám kerek perec, hogy nem vagytok menhely, és részedről nem működik az együttélés.
Én azt mondanám neki:
Meg egy nagy LOW FAST.
Ha ennek ellenére oda akar jönni, akkor éljen csak a FIACSKÁJÁVAL, de a helyedben menekülnék.
Kivéve, ha az ingatlan 100%-ban a tiéd, mert akkor bizony teljes vétójogod van. Akkor mehet anyuka és fiacska is a bús p-cs-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!