Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férjem utálja a szüleimet,...

Férjem utálja a szüleimet, javulhat ez valahogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon nehéz nekem ez a helyzet. Van egy férjem, aki a megismerkedhetünk óta egyszerűen gyűlöli a szüleimet. Ez az évek alatt nem javult semmi sajnos...

Nem adtak rá soha különösebb okot a szüleim. A maguk nemében furcsàk persze, ki nem az, de alapvetően jószándékú emberek, és szerintem ez a lényeg, mégis, szinte olyan szintű közöttük az ellentét (a férjem irányából), hogy hozzájuk mindig én megyek egyedül, ő nem jött. Van egy háromévesünk, ővele nagy nehezen néha eljön a szüleimhez, de a béke kedvéért inkább én megyek. Reméltem, hogy hátha majd a születése után jobb lesz a helyzet, de egyre inkább elzárkózik a férjem.

Mindig próbálok békebíró lenni, mediátor a két fél között, de nagyon fárasztó. És elég sokat olvasok gyerek témában, meg ismerősi körben is van, akit gyerekként tönkretett az ilyen ellentét. Próbálok mindent elrejteni előle, szerintetek elképzelhető, hogy nem fog ebben sérülni a kicsi? Nem fogja kérdezgetni, miért nem megyünk anya mamához és pápához gyakran, vagy apa miért nem jön velünk?

Szeretem a gyerekemet, a férjemet, a szüleimet, úgy érzem már szétszakadok...

2022. febr. 10. 19:02
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Ja igen, és hogy akkor engem hogyan neveltek... én is megnézem, mire költök, de elfogadom a férjemet, mint egy másik önálló személyiséget. Neki is megvan a maga igaza. A szüleim úgy látszik, nem tudnak ilyen rugalmasak lenni.
2022. febr. 10. 20:56
 22/57 anonim ***** válasza:
97%
Ok, de szerinted ezt hosszú távon bírni fogod idegileg? Neked ez így jó? Vagy reménykedsz benne, hogy valamelyik fél idő előtt feldobja a talpát, és végre megszűnik a harci helyzet? Mert ez másként nem oldódik meg...
2022. febr. 10. 21:12
 23/57 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, de ebből az egészből pedig pont az jön le hogy szarember.

Amúgy jó érzés marionettbábúként élni? Beszarás, a férj kiossza a parancsot hogy nektek nem jó ekkor meg ekkor, nem ám közös döntés, hanem majd ő megmondja, neked meg át kell adnod őfelsége szent szavait a pórnépnek. Vicc.

2022. febr. 10. 21:19
 24/57 anonim ***** válasza:
86%
Tehát a férjedet mindenkinek el kell fogadnia, ő ilyen és kész. De az is oké hogy ő cserébe nem fogadja el a szüleidet, mert ők másmilyenek..
2022. febr. 10. 21:20
 25/57 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ha már házasságkötés előtt is ilyen volt a férjed, miért mentél hozzá?

Egy egészséges lelkű nő egyszerűen kiábrándult volna a kedveséből, hogy a szüleit lenézi olyanok miatt, hogy olcsó bort vesznek a boltban.

2022. febr. 10. 22:25
 26/57 anonim ***** válasza:
94%
Hát ebből már nehéz lesz jobbat kihozni, tényleg előtte keleltt volna a jelekre figyelni.
2022. febr. 10. 22:47
 27/57 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha nekem a párom utálná a szüleimet úgy, hogy okot sem adtak rá, vagy ilyen baromság miatt, amit leírtál, elég hamar ex lenne belőle... 🤡
2022. febr. 10. 23:39
 28/57 anonim ***** válasza:
94%
A csodálatos férjed miért nem tud akkor étterembe menni, ha nem a szülők fizetik? Ő egyébként is költekezik, mint egy idióta, de egy étterem már nem fér bele és a szüleid a hibásak, hogy a kisherceg nem mehet étterembe parádézni? A férjed egy kretén. Te meg idomulsz mellé.
2022. febr. 11. 05:12
 29/57 anonim ***** válasza:
93%
A 28-as gondolatát folytatva, ha ő szeretne többet költekezni az étteremben miért nem ő hívja meg a családod oda? Miért fogadja el más ebédmeghívását, ha utána pedig puffog, hogy spórolós volt?
2022. febr. 11. 06:54
 30/57 anonim ***** válasza:
93%
csak a megjegyzések a szüleim “spúrságára”, - és ezt te eltűröd? Hát, gratulálok. Semmivel nem vagy jobb, mint a férjed.
2022. febr. 11. 07:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!