Létezik, hogy az anyósom megcsalja az apósomat a vejével?
Ja lehet tolja a mamat:D
Az komoly volna😀
12-es, azért ne egy ilyen járókeretes őszhajú mammert képzelj el :D
Annyira azért nem ronda, bár nekem semmi szín alatt nem kéne.
Akkor lehet tényleg tologatja néha napján mikor ott alszotok vagy olyan dolog volt a téma amit négyszemközt akartak megbeszélni.
Kifigyelni nem fogod tudni őket mert ha az van amire gondolsz akkor nyilván rohadt óvatosak lesznek:D
Mondjuk, ahhoz is jó nagy baromnak kell lenni, hogy ott van a házban az egész família és így gabalyodjanak össze, de én már nem lepődnék meg semmin.
Egyébként akár igaz is lehet, a volt anyósom is összejött a sógornőm faszijával. Lehet, hogy ez nem olyan ritka, mint ahogyan azt az ember gondolná.
Ettől függetlenül nem biztos, hogy tényleg ez van a háttérben, lehet, hogy van titkuk, de nem ilyen jellegű.
A lényeget hagyod le!
Milyen nő anyós? Hány éves? Teste: hasa, melle, feneke?, Arca, haja: hosszabb, ápolt vagy fiús/ősz nyanyahaj? Öltözködése? Klimax elkezdődött már? Szed rá hormonpótlást?
A lánya, hogy néz ki?
Nem röhög! Láttam már rengetegszer olyat, hogy 40-es évei elején járó anyós jobb nő volt, mint a 18-20 éves medvetestű lánya.
Após mennyire lepusztult? Elhízás, alkohol, dohányzás, fogak?
És végül: milyen a sógór? Plazmatestű, béna? Jótestű, férfias?
Ezek után könnyebb lesz összerakni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!