Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Létezik, hogy az anyósom...

Létezik, hogy az anyósom megcsalja az apósomat a vejével?

Figyelt kérdés
Feleségemnek 2 lánytesója van, az egyik még tanul, a másik néhány évvel ezelőtt ment férjhez. Hétvégente gyakran gyűlünk össze az anyóséknál, nagy házuk van vidéken, ilyenkor ott is szoktunk aludni, sokszor jönnek más rokonok is. Na a lényeg, hogy múltkor megint ott voltunk egy csomóan, a sógornőm is jött a férjével. Este szalonnasütést rendeztünk (van egy ilyen kis télikert féle, ami fedett és ilyen átlátszó ponyvaszerűséggel van befedve, így télen is ki tudunk oda menni és van némi "kerti" hangulata), mindenki kint volt, néha be-bemegyünk ilyenkor pl. wc-re. Én is bementem egyszer, mert be kellett venni a gyógyszeremet és emiatt a konyhába kellett mennem vízért, amikor az a látvány tárult elém, hogy az anyósom és a veje (sógornőm férje) szétrebbennek és nagyon zavartan néznek rám. Én nem láttam, hogy mit csináltak, lehet hogy semmit, viszont annyira zavarban voltak, hogy nem tudom mással magyarázni, mint hogy volt köztük valami. Ti mit gondoltok? A feleségemnek nem is mondtam, mert szerintem hülyének nézne.
2022. febr. 6. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy valami olyat beszéltek, amit nagyon nem akarták, hogy más meghaljon.
2022. febr. 6. 17:26
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

Ja lehet tolja a mamat:D

Az komoly volna😀

2022. febr. 6. 17:27
 13/20 A kérdező kommentje:

12-es, azért ne egy ilyen járókeretes őszhajú mammert képzelj el :D

Annyira azért nem ronda, bár nekem semmi szín alatt nem kéne.

2022. febr. 6. 17:45
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

Akkor lehet tényleg tologatja néha napján mikor ott alszotok vagy olyan dolog volt a téma amit négyszemközt akartak megbeszélni.

Kifigyelni nem fogod tudni őket mert ha az van amire gondolsz akkor nyilván rohadt óvatosak lesznek:D

2022. febr. 6. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Hallottam már cifràbbakat is úgyhogy elképzelhetőnek tartom.
2022. febr. 6. 21:03
 16/20 anonim ***** válasza:
25%
Ha nekik ez így jó, hát megtehetik nem?
2022. febr. 6. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:
96%

Mondjuk, ahhoz is jó nagy baromnak kell lenni, hogy ott van a házban az egész família és így gabalyodjanak össze, de én már nem lepődnék meg semmin.

Egyébként akár igaz is lehet, a volt anyósom is összejött a sógornőm faszijával. Lehet, hogy ez nem olyan ritka, mint ahogyan azt az ember gondolná.

Ettől függetlenül nem biztos, hogy tényleg ez van a háttérben, lehet, hogy van titkuk, de nem ilyen jellegű.

2022. febr. 7. 11:50
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
Én olyat tudok, ahol az apóssal ment félre a meny... 😔😔 sajnos nem lehetetlen
2022. febr. 7. 18:19
 19/20 anonim ***** válasza:
95%
Volt már ilyen a világtörténelemben, érintettje is voltam ilyennek, bármi lehet. De amit láttál az kevés ahhoz, hogy messzemenő következtetést vonj le.
2022. febr. 8. 16:37
 20/20 anonim ***** válasza:
13%

A lényeget hagyod le!

Milyen nő anyós? Hány éves? Teste: hasa, melle, feneke?, Arca, haja: hosszabb, ápolt vagy fiús/ősz nyanyahaj? Öltözködése? Klimax elkezdődött már? Szed rá hormonpótlást?

A lánya, hogy néz ki?

Nem röhög! Láttam már rengetegszer olyat, hogy 40-es évei elején járó anyós jobb nő volt, mint a 18-20 éves medvetestű lánya.

Após mennyire lepusztult? Elhízás, alkohol, dohányzás, fogak?

És végül: milyen a sógór? Plazmatestű, béna? Jótestű, férfias?

Ezek után könnyebb lesz összerakni! :D

2022. febr. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!