Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha tudnád, hogyha apád megcsal...

Ha tudnád, hogyha apád megcsalja anyádat, vagy anyád megcsalja apádat, akkor elmondanád?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 17:39
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
66 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Először próbálnék azzal a szülőmmel beszélni, aki megcsalja a másikat. Ha mondjuk fenyegetőzik, meg ilyenek akkor szólnék a másiknak is, de azért hagynám, hogy maguk intézzék el egymás közt a következményeket.
2021. jan. 30. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Először biztos hogy nem a másiknak árulkodnék, hanem azzal beszélnék, amelyikről azt sejtem hogy félrelép.
2021. jan. 30. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem.Kiskoromban járt hozzánk egy csávó,amíg apám dolgozott,gondolkoztam el mondja-e,de nem tettem.Amúgyse érdemelte meg anyámat,ivott,nem feküdt le vele (később kiderült hogy azért mert ő is más nőhöz járkált),verte (részegen és józanul is) őt is,minket is,bár minket annyira nem,mert anyánk mindig közénkállt,ilyenkor ő kapta az összeset.Szóval megkell jól vizsgálni a helyzetet,hogy amelyik fél megcsalja a másikat,az miért is teheti,és a megcsalt személy viselkedését is figyelembe kell venni,hogy milyen egymással a kapcsolatuk.
2021. jan. 30. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem a szüleim elváltak, apám újra házasodott, azt a nőt vette el, akivel anyámat csalta. Egyszer rájöttem, hogy új asszonyka félrelép és akkor én szóltam apámnak. Nos, azóta nem beszélünk és ennek már több mint 20 éve.... Tudta, hogy csalja az asszony, csak nem érdekelte, mert annyira bele volt esve. Azóta én azt mondom, nem kell ebbe senkinek bele ártania magát. Az ő dolguk
2021. jan. 30. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

A megcsalt félnél puhatolóznék, hogy szerinte minden rendben van e, boldog e, hiányzik e valami a párkapcsolatából, megbízik e a másikban...

Egyrészt mert lehet, a megcsalt fél tud a megcsalásról vagy legalábbis sejti,

másrészt nem szívesen mondanám el egy-az egyben a megcsaltnak a tényt, ha pl. ő jól érzi magát a kapcsolatban és hidegzuhanyként érné. Nem tudhatjuk, hogy mit okozunk, hogyan reagál.

Ettől függetlenül nekem annó elmondta egy ismerősöm, hogy tutira tudja, amit sejtettem, hogy megcsalnak és bár fájt, jól tette.

2021. jan. 30. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Egy ismerősöm úgy hidalta át ezt a dilemmát, hogy a megcsalt féltől megkérdezte, hogy ha tudomást szerezne arról, hogy a legjobb barátját/barátnőjét megcsalják, akkor elmondaná e neki. Ha elmondaná, akkor mondjuk el neki a saját megcsalatását, ha nem mondaná el, akkor ne mondjuk el neki.
2021. jan. 30. 18:24
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk ilyen esetben el volt várva, hogy szóljak.
2021. jan. 30. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

A megcsaltnak biztosan nem mondanám, a fene tudja mi minden lehet kettejük közt.

A megcsalóval próbálnám megbeszélni, hogy mi a jó neki ebben a hazug sunnyogasban?

A gyereknek ebben nincs nagyon beavatkozási lehetősége, de szar lehet.

2021. jan. 30. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

3-as, nagyon sajnálom, hogy mindezen keresztül kellett menned, remélem már mindenki jól van.

A kérdésre válaszolva: Egyetértek a többiekkel, a csaló féllel beszélnék először.

2021. febr. 1. 02:53
 10/10 anonim ***** válasza:
9.:Nagyon Szépen Köszönöm!Igen,pár évre rá Édesanyám elköltözött tőle,velünk együtt,onnantól már nyugisabb volt a helyzet.
2021. febr. 1. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!