Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Létezik, hogy az anyósom...

Létezik, hogy az anyósom megcsalja az apósomat a vejével?

Figyelt kérdés
Feleségemnek 2 lánytesója van, az egyik még tanul, a másik néhány évvel ezelőtt ment férjhez. Hétvégente gyakran gyűlünk össze az anyóséknál, nagy házuk van vidéken, ilyenkor ott is szoktunk aludni, sokszor jönnek más rokonok is. Na a lényeg, hogy múltkor megint ott voltunk egy csomóan, a sógornőm is jött a férjével. Este szalonnasütést rendeztünk (van egy ilyen kis télikert féle, ami fedett és ilyen átlátszó ponyvaszerűséggel van befedve, így télen is ki tudunk oda menni és van némi "kerti" hangulata), mindenki kint volt, néha be-bemegyünk ilyenkor pl. wc-re. Én is bementem egyszer, mert be kellett venni a gyógyszeremet és emiatt a konyhába kellett mennem vízért, amikor az a látvány tárult elém, hogy az anyósom és a veje (sógornőm férje) szétrebbennek és nagyon zavartan néznek rám. Én nem láttam, hogy mit csináltak, lehet hogy semmit, viszont annyira zavarban voltak, hogy nem tudom mással magyarázni, mint hogy volt köztük valami. Ti mit gondoltok? A feleségemnek nem is mondtam, mert szerintem hülyének nézne.
2022. febr. 6. 16:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
17%

be kellett venni a gyógyszeremet és emiatt a konyhába kellett mennem vízért

miért, a szalonnasütéshez nem szoktatok italt kivinni? :D

2022. febr. 6. 16:34
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Lehet épp téged beszéltek ki, hogy mekkora bánatmalom vagy és azért ijedtek meg így. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni
2022. febr. 6. 16:40
 3/20 A kérdező kommentje:

Most tényleg ebbe kell belekötni? :D

Csapvízzel kellett bevennem. Ez egy vízben oldódó por. Persze, biztosan feloldódna pálinkában is, de én ilyen konzervatív vagyok. Nálunk nemigen isznak ásványvizet, alkohol van, meg üdítők a gyerekeknek/táposoknak.

De szerintem tök nem ez volt a lényeg. Kimentem a konyhába és kész.

2022. febr. 6. 16:41
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
Muszáj volt, a mesék érzem szoktak bukni...
2022. febr. 6. 16:45
 5/20 A kérdező kommentje:
Remélem, legalább te tudod, miről beszélsz. Normális válaszokat pls
2022. febr. 6. 16:51
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Ne foglalkozz vele, ez még nem olyan katasztrófa, mint amikor (a mi családunkban fordult elő) az após megcsalta az anyóst a vejével -azaz a sógorommal.

Ott nem szétrebbenés volt, hanem konkrét akció közben hullott le a lepel.

2022. febr. 6. 16:51
 7/20 A kérdező kommentje:
Jó, végül is ennél többet - mint hogy ide kiírtam a kérdést - nem fogok tenni, lehet, hogy a 2-esnek van igaza és engem beszéltek ki, bár nem tudom miért, mert elvileg jóban vagyok velük. attól még persze kibeszélhettek...
2022. febr. 6. 16:57
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Az is lehet, hogy titokban sógorékat anyagilag támogatják, és erről beszéltek. Vagy nektek akarnak valami meglepetést, amiről nem kellene tudnotok. Az is lehet persze, hogy neked van igazad.
2022. febr. 6. 17:03
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy pont a lánya férjével csalná anyósod apósodat. Ha fiatal csávóval akarna kavarni, biztos más is akadna, mint a veje.
2022. febr. 6. 17:07
 10/20 anonim ***** válasza:
48%
Én simán elhiszem. Zavartan nézni nem a semmiért szoktak plusz mikor bement a kérdező a házba csak hallotta volna hogy beszélgetnek. Nyílván ne tegyél semmit mert valóban hülyének fognak nézni de a helyedben szemmel tartanám őket és csak azért is gyanakvóan néznék a szemükbe.
2022. febr. 6. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!