Az anyám megcsalja apámat mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Az anyám megcsalja apamat ma találtam rá konkrét bizonyitékot...gyanítottam de reméltem,hogy nem igaz. Nem tudom mi tévő legyek van egy 5 éves hugom is..Tehetetlennek érzem magam bár szembesiteni akarom vele de nem tudom mit mondjak hogyan kérdezzek rá2021. szept. 25. 19:58
3/25 anonim válasza:
Ez nem rád tartozik. Anyukád majd elintezi. Maximum mondhatod neki, hogy tudsz róla.
5/25 anonim válasza:
Vagy apád közölte vele, hogy drágám, nekem már nem kell szex, nyugodtan keress valakit, csak légy szíves, azért ne verd nagydobra
6/25 anonim válasza:
Igaz, hogy a te családod. Mégsem a te ügyed.
Nem látsz bele a szüleid kapcsolatába, nem tudhatod, hogy az ő párkapcsolatuk hogyan működik, illetve hogyan nem. Ők nem csak anya és apa, hanem férfi és nő is - ez utóbbi része viszont előtted ismeretlen, legalább is nagyon remélem, hogy nem közlik veled a szexuális szokásaikat, párkapcsolati problémáikat.
Ami történik, annak oka van - de ezt kettőjüknek kell megoldaniuk.
Tudom nehéz, de maradj ki belőle.
7/25 anonim válasza:
Szóljál apádnak mindenképpen, hogy ne legyen ő is akkora balek, mint az eddigi hozzászóló nőknek a párjai.
8/25 anonim válasza:
Kérdező.
Ha valódi választ akarsz, akkor kiírod megfordítva a kérdést, hogy apád félrelép, mit csináljak;)
Hidd el, nem ilyen válaszok lesznek.
10/25 anonim válasza:
incelek a kommentekben XDD
amúgy kérdező, szerintem ne csinálj semmit, ez nem a te ügyed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!