Az anyám megcsalja apámat mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Az anyám megcsalja apamat ma találtam rá konkrét bizonyitékot...gyanítottam de reméltem,hogy nem igaz. Nem tudom mi tévő legyek van egy 5 éves hugom is..Tehetetlennek érzem magam bár szembesiteni akarom vele de nem tudom mit mondjak hogyan kérdezzek rá2021. szept. 25. 19:58
22/25 anonim válasza:
Lehet hogy apád is megcsalja anyádat, csak arról nem tudsz. Nem látsz bele a kapcsolatukba hogy miért hidegültek el egymástól, és gondolom nem akarnak elválni, részben a ti érdeketekben is. Én a helyedben nem szólnék bele. Inkább Maradj ki belőle, legyen ez az ő dolguk.
23/25 anonim válasza:
Mindenképpen szembesíteném anyámat azzal, hogy tudok róla és megkérdezném mégis miért veri át apámat. Én biztosan nem tudnék nyugodt szívvel üldögélni a családi asztalnál pl, miközben tudom, hogy anyám félrekúr. Nem tudnám ezt megtenni apámmal szemben, hogy ugyan tudom, hogy anyám csalja, de a világon semmit se szólok.
24/25 anonim válasza:
Anyukád sem hülye, csak jobb neki "nem látni". Nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!