Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek túl durva és...

Szerintetek túl durva és tiszteletlen voltam ?

Figyelt kérdés

Anyósomék elváltak 1 éve, így ő velünk él. Kevés a nyugdíja, nem szoktunk elvenni belőle semmit, hanem segít itthon. Nagy a ház, mindketten dolgozunk, úgy hogy takarít, ha épp iskola után még dolgozunk egy órát akkor néz a gyerekre, főz néha stb

A házat ők vették a férjemnek mikor 18 lett.

A vita abból adódott, hogy anyósom szerint a szobánk ablaka azért párás, mert függöny van rajta és be fog penészedni a szoba. Ez kiakasztott, de azt mondta miért kell vitatkozni, próbáljuk meg. Szóval levettük a függönyt, az ablak meg ez alatt a hét alatt ugyanolyan párás volt. Pár napja visszaraktam a függönyt, eddig nem volt párás, ma reggel viszont igen és kitámadott, hogy tönkre teszem a házat, mire elég kéményül kiosztottam. A férjemnek is próbált panaszkodni, aki idegesen, némileg vulgárisan kiosztotta, hogy ne mászkáljon a szobánkba, mert semmi köze hozzá, meg amúgy is hülyeséget beszél.

Azóta vérig van sértve, mi vagyunk a rosszak szerinte.

Mit kellett volna másképp csinálnom?

2022. jan. 23. 17:41
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Láttam a tulajdoni lapot, ügyfélkapun le is van töltve. Hagyjuk az összeesküvés elméleteket.
2022. jan. 27. 19:50
 42/45 anonim ***** válasza:
59%

Lehet csak nekem, de szerintem nagyon gáz, hogy valaki azt állítja, hogy családon belül(!) egy embernek akkor van joga felrakni a függönyt vagy leszedni, ha rajta van a tulajdoni lapon.

Ez jogilag van így, de ha egy együttélésnél már azt kell nézeget, hogy jogod van-e felrakni a függönyt, akkor már megette a fene az egészet.

Kérdező! Valószínűleg nem számítottatok rá, hogy lesznek ilyen konfliktusok. Bocsánatot kell kérni és elismerni ahol te hibáztál és reménykedni benne, hogy ő is így tesz. A leírás alapján itt a függöny csak tünet, meg kell tanulni újra együttélni egy másik emberrel, ami mindig nehéz.

2022. jan. 31. 09:47
 43/45 anonim ***** válasza:
71%

Nem erről volt szó, olvass figyelmesebben!

Ez a kitétel, hogy az anyós mennyire tartózkodik ott jogosan, azoknak szólt, akik azt javasolták a Kérdezőnek, hogy hajítsa ki az anyóst!

2022. jan. 31. 10:00
 44/45 anonim ***** válasza:
67%

#43 Elolvastam. Volt ott minden, attól kezdve, hogy az anyós ne szóljon bele mert joga sincs ott lakni, odáig, hogy a kérdezőéket tudná az anyós kirakni.

Szerintem a tualjdoni lapon szereplő/nem szereplő névnek nem kéme befolyásolnia azt sem, hogy anyós távozik-e a házból vagy a család.

Az lenne a cél, hogy mindenki problémáját megoldják, függetlenül attól, hogy kié a tulajdon.

2022. jan. 31. 10:10
 45/45 anonim ***** válasza:

#43 kussolj már idegesítő vagy 🤣

Kérdező, cseréljétek ki az ablakot és csinaljátok meg a ház szigetelését...nem kell is smucigoskodni. Egy nagyobb összeg. És? Az még többe fog fájni ha a nedvesség miatt az eggyik fal összeroskad

okt. 18. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!