Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek túl durva és...

Szerintetek túl durva és tiszteletlen voltam ?

Figyelt kérdés

Anyósomék elváltak 1 éve, így ő velünk él. Kevés a nyugdíja, nem szoktunk elvenni belőle semmit, hanem segít itthon. Nagy a ház, mindketten dolgozunk, úgy hogy takarít, ha épp iskola után még dolgozunk egy órát akkor néz a gyerekre, főz néha stb

A házat ők vették a férjemnek mikor 18 lett.

A vita abból adódott, hogy anyósom szerint a szobánk ablaka azért párás, mert függöny van rajta és be fog penészedni a szoba. Ez kiakasztott, de azt mondta miért kell vitatkozni, próbáljuk meg. Szóval levettük a függönyt, az ablak meg ez alatt a hét alatt ugyanolyan párás volt. Pár napja visszaraktam a függönyt, eddig nem volt párás, ma reggel viszont igen és kitámadott, hogy tönkre teszem a házat, mire elég kéményül kiosztottam. A férjemnek is próbált panaszkodni, aki idegesen, némileg vulgárisan kiosztotta, hogy ne mászkáljon a szobánkba, mert semmi köze hozzá, meg amúgy is hülyeséget beszél.

Azóta vérig van sértve, mi vagyunk a rosszak szerinte.

Mit kellett volna másképp csinálnom?

2022. jan. 23. 17:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a képlet a következő:

Anyós-após elváltak, após kifizette az anyóst a házból amiben laktak.

Az anyós pénzéből a Kérdezőék vettek egy Audi 7-est amit sajátjukként használnak és ezzel evidenssé vált, hogy az anyós beköltözik a házba, amin amúgy is haszonélvezete van.

Nos, innentől lehet folytatni a sztorizgatást, hogy az anyósnak mennyi joga van bármiért is szólni.

2022. jan. 26. 06:50
 32/45 anonim ***** válasza:
84%

+ 1 pont!

Ja persze! Pont a 66 éves, falusi asszony anyósnak volt minden vágya, hogy egy Audi7-e legyen, miközben elvileg nem lett volna tető a feje felett.:D:D:D

2022. jan. 26. 07:19
 33/45 A kérdező kommentje:
Nincs haszonélvezet a házon.
2022. jan. 26. 09:23
 34/45 kovpet ***** válasza:
80%
És mi van a kocsival? A7-es Audi amúgy?
2022. jan. 26. 13:12
 35/45 A kérdező kommentje:
Igen A7-es. Semmi, anyósom jár vele
2022. jan. 26. 14:31
 36/45 kovpet ***** válasza:
100%

Ahogy néztem, az egy 5-20 millás autó.

Ha nekem lenne egy olyanom, akkor már nem lenne, de állampapírom meg kis suzukim az lenne.

2022. jan. 26. 14:40
 37/45 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem az enyém, nem tudok beleszólni meg nem is akarok.
2022. jan. 26. 16:43
 38/45 anonim ***** válasza:
77%
Az autó árából el tudna költözni vagy be lehetne fizetni egy idősek otthonába, ahol ellátást kap. Eszméletlen pazarlás az a kocsi.
2022. jan. 26. 17:35
 39/45 anonim ***** válasza:
72%
20-as miért kellett lepontozni? A kérdezőé sem a lakás, tényleg csak beletette a hátsóját, ne viselkedjen úgy, mintha több joga lenne ott. Lehet anyós a fiának vette, de ők dolgoztam meg érte.
2022. jan. 27. 13:16
 40/45 anonim ***** válasza:
68%

“Nincs haszonélvezet a házon”

Lehet, hogy nagy meglepetés érné a Kérdeőt, ha ránézne a ház tulajdonilapjára!:D

2022. jan. 27. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!