Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem kínált meg az...

Miért nem kínált meg az Anyósom pálinkával?

Figyelt kérdés
Most a csajom vezetett aztán nme töltött nekem. Nem jöttünk ki valami jól meg jartam az anyósékhoz, nem mindig dolgoztam, aztan volt h anyosek tartottak el, ha ehes voltam kiszolgaltam magama hutobol, de baartnőm megengedte most meg az anyosomtol mar elkoltoztunk, de meg most sem szeret nagyon, tudom h van aplinkajuk, tudja h szeretem, mégsem toltött nekem egy kicsi pohárral sem.

#Anyós, Pálinka, lánya, unokája, családi összejövetel, hétvége, csak sört kaptam,
2022. jan. 5. 21:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kínálnálak meg, mert egy tahó vagy.
2022. jan. 6. 13:44
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb az a kérdés, miert engednek be.

Talán reménykednek, hogy latnak meg valami penzt tőled

2022. jan. 6. 13:59
 33/45 anonim ***** válasza:
97%
Ne strapa,ez egy troll.
2022. jan. 6. 14:31
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudpm elképzelni hogy ekkora bunkó létezik és nem is érti mi a baj. Tuti hogy kamu.
2022. jan. 6. 14:49
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Alkesz....
2022. jan. 6. 15:34
 36/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, aki írt. Sajnos tényleg sok a kamu kérdés és sok a troll, ezért megértem, ha valaki nem vesz komolyan és viccnek/kamunak gondolja a kérdésemet. Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy nem kamu a kérdésem. Tényleg rosszul esett, hogy Anyósom nem kínált meg pálinkával és kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy ebben a múltban történteknek van szerepe, vagy csak bunkó szimplán.

Tudom, hogy nem pont ilyen pasit képzeltek el anyosomek a lányuk melle, az az igazsag és tenyleg nem akarok senkit provokálni, de baratnom előtt gazdag baratnom. Volt és nagyon elkenyelmesedtem, csak kiköltözött messzire és nem mentem vele én marha. Aztán jött ez a barátnőm, aki most van, szuleinek amúgy megigertem, hogy max 1 honapig leszek ott, talalok munkát , utána el költözünk v fizetek a rezsibe, anyosomek eleinte ellenezték a dolgot, de utána így fogadtak h barmit ehetek vendeg vagyok , nem kell lakbér sem, eltelt egy hónap és mondtam h na akk fizetnek stb de mondta anyósom h nem kell keressrk munkát aztán az 1 hónapból 11 lett eddig nem talaltam munkát eddig laktam ott és eleinte mondtak h vendeg vagyok. De már el költöztünk szóval ez volt az ajándék. :)

Tenyleg nem értem miért ne segíthetnek a fiatalokat anyosomek.

Bár apósom tudott vna pár munkát de nem vallaltam, mert a fizikai munka távol áll tőlem, szóval nem nekem való. Halas vagyok nekik de amúgy néha furán viselkednek velem és szerintem meg az a gaz. Meg annyi h otthon voltam, miattam a szomszéddal is összebalhéztak anyósomék világ életünkbe évtizedeken keresztül jóba voltak össze jártak de mióta odaköltöztem azóta háborúban állnak apó Som mondta hogy egy deszka kiáll a szomszéd házánál és próbálja már meg azt vissza Szegelni, nem értek az ilyenekhez de akkor volt az első hónap mikor odaköltöztem és megpróbáltam vissza szögelni a deszkát de átesett a szomszéd telkére rá a szomszéd új autójára nyilván nem vállaltam magamra nem tudják hogy szeg eltem mert be tudják bizonyítani szóval ez titok hogy ez miattam volt nem vállaltam fel magamra ezt amúgy se lett volna pénzem kifizetni így apósomék nak kellett kifizetni hogyEgy Deszka ráesett a szomszéd autójára, ha ez kitudódik lehet hogy elzavarnak a háztól és akkor tényleg el kell menjek dolgozni ilyen segéd munkákra is ami nagyon nem az én világom. Az gondolom hogy a lehetőségeket ki kell használni az életben és az egy év lehetőség volt találtam és olyan munkát amit szeretek.

Még egyszer köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2022. jan. 6. 15:57
 37/45 anonim ***** válasza:
94%
#29: egy FÉL reggeli...
2022. jan. 7. 15:05
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Tavol all tole a fizikai munka...😂

Szal a csupasz sheggeden kivul nem vittel semmit, de panaszkodsz, h nem adnak (tobbet)😂😂😂

Hat bes.zarok neked😂😂😂

Ekkora idiota nem letezhet, foleg nem 28 evesen, csakis troll lehetsz!

2022. jan. 7. 16:07
 39/45 A kérdező kommentje:

Mit kellett volna vinnem?

Amúgy meg nem mindenki tud elvállalni minden munkát.

2022. jan. 7. 16:48
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt. Ha már munkára alkalmatlan vagy.

Ha meg nem tudod magad (sem) eltartani, akkor talán élhetnél a saját családod nyakán. Nem a nőén, akit "döngetsz"...

Most komolyan, te nem vágod, h mennyire ultragáz vagy?

S még van pofád panaszkodni, h nem töltött pálinkát. 🤮

2022. jan. 7. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!