Miért nem kínált meg az Anyósom pálinkával?
Nem kell túlzásokba esni ajándékvásárlás terén, sem a karácsony, sem szulinap nem erről szól. Hat nem olyan nagy, de azért bevásároltam néha, bár azokat inkább mi ettük/ittuk meg bnommel, ennyit már segithet az anyós h nem ker pl lakbért, meg akárhogy is nezzuk oké ott laktam, de én vendeg kstegóriaba éreztem magam , ezért nekem szabad a hutobol enni ha éhes vagyok. Így gondoltam.
28 éves vagyok, már bőven piálhatok nyugi :D
Tehat ott laktal, nem kellett fizetni a lakhatasert... ha vettel is kajat, azt te etted meg, illetve a baratnod...
"Cserebe" vettel neki egy 200Ft-os hamutartot, meg egy 100Ft-os szalvetat...
Siman kizabalod a hutot, mert ugy gondolod, h te vendeg vagy, neked szabad.
Hat oregem, te ritka nagy TAPLO vagy😂
Vemdrg nem hónapokig vagy, te szerencsecsomag.
De a par napos vendeg, sot, par oras is szokott vinni valamit.
Ugyan már 11 honapról van szó, ez nem egy akkora idő, hogy ne férjünk el egymás mellett, nekem akkoriban pont nem volt munkám, de erről nem én tehetek. Persze alkalmanként beugrottam ide, oda dolgozni, de altalaban otthon voltam anyósoméknál. Aztán h lett munkám , el is költöztünk.
Pàlinkából pedig még ott laktam ihattam. Anyós kajája meg a jó palinka meg az ingyen lakhatás hianyzik.
De nem értem miért lennék tapló, barátnőm ötlete volt h anyosoméknál lakjuk.
11 honap az egy ev ingyen zabalas.
420 ft az egy reggelid ára max
Aztaqrva, nem hiszem el, h vannak ilyenek😂😂
Kezdem azt hinni, h nem is troll vagy, hanem tenyleg nem erted, h mennyire gaz vagy😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!