Miért nem kínált meg az Anyósom pálinkával?
Szerintem azért nem kínált meg, mert
1. Elfogyott.
2. Elfelejtette, eszébe sem jutott.
3. Reflexből azt hitte, hogy te vezetsz.
Ha ez ennyire megviselt, gyere hozzám, adok két lityó házipáleszt szívesen, mert egy csomót kaptam, de én nem iszom a pálinkát. Esetleg cserébe whiskeyt hozhatsz.
Na végre, köszönöm a választ, ezekre mondjuk pont nem gondoltam :D Lehet téynleg azthitte vezetek, mert mindig van palinkájuk :D
A Whisky nekem is első helyen áll, itthon ezt iszom én is neha :D
Hatha sikerul Whiskyre váltanod a pálinkát.
Én pl. imádom a lányaim pasijait, és alkalmasint meg is kínálom őket.
Nyilván a nem újkeletű ellenszenvnek van valami oka. Netán az, hogy túlságosan is szereted a pálinkát... és nem kívánnak asszisztálni a piálásodhoz. Vagy egyszerűen csak irritálja őket, hogy a lányukat kvázi használati tárgyként kezeled. A fogalmazásod ("döngetem") arról árulkodik, hogy komolytalan a kapcsolat. Aki tiszteli és szereti párját, az nem fogalmaz így vele kapcsolatban. Egy szülő meg megérzi, ha a másik fél nem becsüli meg a gyerekét.
:D
Figyu, :D, az előbb törölték a másik trollkérdésed, mndjárt megy ez is a levesbe.
Tudja, hogy nagyon szereted és nem akarja, hogy a lánya egy alkoholista mellett élje le az életét. :)
De most is sok volt a pálinka, szerintem bepótoltad.😄 Vagy amúgy sem tudsz írni? Akkor gyorsan tanulj meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!