Milyen lesz a puding, ha tej helyett pálinkával készítjük?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 20:33
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem sűrűlne be, inkább szószos maradna, némi erjedt zamattal. Plusz még forraláskor az alkohol is párolog.
4/10 anonim válasza:
Vízzel is besűrűsödik, azzal nem lenne gond.
5/10 anonim válasza:
amíg összefőzöd, elpárolog az alkoholtartalma....
7/10 anonim válasza:
Kb. olyan, mintha vízzel készítetted volna, az alkohol elpárolog, esetleg enyhe (pálinka)aromája marad, de az sem biztos.
Szerintem nem érdemes vele kisérletezni, de ha akarod, próbáld ki.
8/10 anonim válasza:
Gyümölcszselé vodkával szerintem az amit te keresel.
9/10 anonim válasza:
Mivel a pálinka alkohol és víz, ebből az alkohol nagy része elpárolog főzés közben, így egy alkoholos ízű szrt fogsz kapni.
10/10 anonim válasza:
En mar sutottem ugy muffint hogy ontottem palinkat a tesztajaba (anyam otlete volt) es semmi ize nem lett mivel a melegben kiparolog az alkohol. Gondolom ugyanez lenne a pudinggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!