Hogy csináljak úgy pudingot, hogy kicsit folyósabb legyen?
Figyelt kérdés
Nem szeretném túl folyósra, öntethez szeretném készíteni, folyadékot (tejet) többet rakjak?2021. márc. 9. 12:54
1/8 anonim válasza:
Csak leveszed a tűzről mikor már úgy látod oké, ha több tejet raksz bele nem lesz olyan intenzív íze
2/8 anonim válasza:
Én több tejet raknék (vagy kevesebb port).
#1: Mindenképp fel kell forralni, mert attól lesz puding.
3/8 anonim válasza:
több tej. ennyire egyszerű. nem lesz másabb íze.
4/8 anonim válasza:
Több tej, vagy kevesebb keményítő kell bele.
5/8 anonim válasza:
Minimális többlet tej és hűlés közben, mikor már csak meleg, de nem forró, 4-5 deka vajat keverj el benne. Kihűléskor is keverd át rendesen. (Olyan ez mint a bolti tejföl. Felbontod, és ki nem jönne a pohárból. De ha egy kiskanállal felkevered, egészen krémállagú lesz, az egy darabban lévő tömbből.)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. márc. 9. 13:47
7/8 anonim válasza:
Több tej, és kicsit több ízesítő. Vaníliás pudingba például mehet kikapart vanília, aroma, de még vaníliás cukor is. Gyümölcsösnél meg egy kis szörp csodákra képes.
8/8 anonim válasza:
több tej, vagy kevsebb sűrítőanyag (pudingpor vagy keményítő). viszont vigyázz, mert ha hűlés közben bőrösödik, könnyebben csomós lesz mint a sima puding.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!